Krompirjeve počitnice se vztrajno bližajo, a tokrat z nekoliko grenkim priokusom, saj jih bomo verjetno preživeli kar doma. A na televiziji POP TV so poskrbeli, da počitnice kljub vsemu ne bodo niti za minuto dolgočasne!

Malo heca v tem težkem obdobju nam definitivno ne bo škodilo, zato bo v času krompirjevih počitnic na POP TV poleg odličnih serij, filmov, risank, informativnih oddaj, športnih prenosov tudi bogata knjižnica vsebin, za vse starosti, za vse okuse in vse stopnje osamljenosti.

Jutra so za najmlajše

Na POP TV lahko med 7.00 in 8.00 naši najmlajši spremljajo najbolj ljubke in najbolj živalske risanke, to so Luna Petunija, Robocar Poli, Maša in medved, najbolj sveža, 3. sezona, Zebra Zigbi, Super krila, Govoreči Tom in prijatelji ter Male opice Mončiči.

Popoldneve preživite tudi ob slovenskih oddajah in serijah

Popoldneve lahko vsaj preko TV preživljate z Betty v New Yorku, če tega že v živo ne morete. Zvečer vam priporočamo sprehod čez Najine mostove in zabavno Šverc komerc preskakovanje meja. V četrtek ne zamudite odličnih kuharskih dvobojev v MasterChef Slovenija, v petek in soboto vas bodo razvajali s filmoma Njeni tastari in premiernim predvajanjem filma Odločilni glas. Za zabavo doma pa bo poskrbela tudi resničnostna serija Ljubezen po domače, po scenariju, ki se piše kar sam od sebe.
‘Kdo je Melanija Trump?’ – v nedeljo 1. novembra, ob 17:40 na POP TV
Vsekakor pa ne smete zamuditi evropske premiere franoske dokumentarje oddaje ‘Kdo je Melanija Trump?’, v kateri spremljalo življenje ameriške prve dame slovenskih korenin. V dokumentarcu se sprašujejo kakšna je resnica in kdo je pravzaprav Melanija, je spletkarka ali simbol vrnitve moralnim vrednotam?

Kanal A bo poskrbel za prav vse okuse

Na Kanalu A pričenjajo s policijskim filmom Začetnik (26. oktobra), torek in sreda pa bosta rezervirana za moške oz. vse ljubitelje športa s tekmama UEFA Lige prvakov. Za vse ljubitelje komedije bo četrtkov večer (29. oktober), s komedijo Super Dave z odličnim Eddie Murphyjem.

Vikend bo pričel Steven Seagal v filmu Blisk smrti, nadaljeval pa se bo z večerom posvečenim prazniku strani, saj bo na sporedu Noč čarovnic in Šiška Deluxe. Nov teden pa boste komaj čakali vsi ljubitelji Brad Pitta in George Clooneya, saj na Kanal A prihaja film Oceanovih 11- Igraj svojo igro!

Pripravite kokice za kino iz domačega naslanjača

Prepričani smo, da se vam bo v času krompirjevih počitnic zahotelo nekaj kina, ki pa si ga lahko s pomočjo programa KINO, pričarate kar doma!

KINO pričenja svoj filmski maraton s premiero filma Mož iz ozadja (24. oktobra) – biografsko dramo z odlično IMDb oceno, z več kot 100 različnimi nominacijami in celo prejetim oskarjem. Nadaljuje pa s Prepovedanimi boji, nemško-kanadsko znanstveno fantastiko Smrtonosni otok in akcijsko komedijo Nekoč v mestu Venice z Bruce Willisom v glavni vlogi.

Domača kinodvorana bo postregla še s filmom Beg (28. oktober) s Seleno Gomez ter legendarnim filmom Sedem, ki je na IMDb lestvici najboljših filmov uvrščen med TOP 20! Tudi v tem filmu navdušuje Brad Pitt! Drugi vikend počitnic se bo pričel z Zakonom molka, medtem ko bo za noč čarovnic na voljo grozljivka Tisto, ki je posneta po istoimenski kultni uspešnici mojstra napetih zgodb Stephena Kinga. Za konec počitnic pa še en pravi potres, s filmom Potres jakosti 10, ki prizadene Los Angeles.

BRIO tudi med počitnicami za vse ljubitelje odličnih serij

BRIO vsak večer ob 20. uri nadaljuje s priljubljeno serijo Supergirl, ki se 3. novembra s peto sezono poslavlja od zaslonov, tako da ne zamudite velikega zaključka sezone. V soboto, 31. oktobra, se ob 20. uri lahko na mah zabavate ob komični seriji Will in Grace, nedelja pa je rezervirana za pet delov
postavnih gasilcev serije Gasilci v Chicagu.

Za najmlajše bo poskrbljeno z risankami na temo noči čarovnic

Na OTO bodo poskrbeli za najmlajše, ki bodo kar ves teden lahko uživali ob ravno prav strašljivih risankah na temo noči čarovnic. Tri mucke bodo navdušile s posebnimi epizodami Prestrašene mucke in duhovi. Govoreči Tom bo vstopil v Hišo strahov, kjer bodo tudi super junakinje Super Wings. Noč čarovnic bo zavladala tudi v risankah Pearli, Play Doh in Cry Babies. Strašljivih pojavov tokrat v risankah ne bo manjkalo in na programu OTO so risanke po novem kar do polnoči.

Na VOYO številne vsebine, tudi nagrajeni slovenski celovečerec Posledice

Za najmlajše, za vse starejše in tiste vmes VOYO niti med počitnicami z vsebinami ne skopari. Med bučami, čarovnicami bodo našli prave poslastice, priljubljenih domačih in tujih serij, ki so ekskluzivno na VOYO doživele svojo premiero. Med temi je srbska uspešnica Morilci mojega očeta.

Dolge večere bodo ob cimetovih palčkah popestrile filmske uspešnice, med katerimi najdemo večkrat nagrajeni celovečerec Posledice. Resničnostni šovi še nikoli niso bili tako preprečljivi. Nova, četrta sezona ljubezenskih avantur Otoka
ljubezni prinaša še več iskric in zapeljivih prizorov med zaljubljenci. Najbolj gledane vsebine na VOYO nikakor ne gre zamuditi. V zavihku OTO pa bodo najmlajši kadarkoli tekom dneva med učenjem in igranjem našli svoje priljubljene junake.

MORDA VAS ZANIMA TUDI