Za vse ljubiteljice petk imamo odlično novico: petke so nazaj! In to v vseh oblikah, od klasičnih elegantnih tankih petk, pa vse do platform in polnih pet. Če pa želite biti res in, pa investirajte v par blok trendi petk, ki vas bodo nedvomno navdušile s svojo udobnostjo!

Jesensko-zimska linija čevjev ara slovi po udobju, funkcionalnosti ter uporabnosti mehkih in kakovostnih materialov. Poleg tega pa lahko pri ari izbirate tudi med različnimi širinami kopit (G, H in K) ter polovičnimi številkami. Da je blagovna znamka ara resnično kraljica udobja, je ugotovila tudi Ana Žontar, ženska tisoč in ene aktivnosti: voditeljica, influencerka, bloggerka, pisateljica, pa tudi mati in žena.

Čevlji so usnjeni in se mi prilegajo v piko. Tako so udobni, da pete sploh ne čutim,” je o svojih novih najljubših čevljih povedala Ana ter hkrati dodala, da sedaj končno razume svojo mamo, ki čevlje v ari kupuje že nekaj časa. “Sedaj vidim zakaj. Noro, kako udobno je preživet dan v čevljih, če so res kakovostni in iz vrhunskih materialov.

Poleg pet, pa pri ari ponujajo tudi čevlje za vse, ki prisegajo na udobje, a se ne želijo odpovedati modnim trendom. Tako lahko na njihovih policah med drugim najdete: letos vsepovsod prisotne svetlečih materialov, zaponk in rinčic polne gležnarje in škornje v bajkerskem slogu, pa modni hit jeseni – z bleščicami in “diamanti” posute glamurozne superge, pa tudi nepogrešljivo zimsko stalnico – iz najkakovostnejših materialov izdelane ter z vodoodporno Gore-Tex membrano ojačane čevlje za v plundro in sneg.

Vsekakor pa ostaja prva in najpomembnejša modna zapoved letošnje jeseni “počutite se dobro, v vsem, kar počnete”. Zato ne glede na to, kaj boste oblekli in kaj obuli, ne pozabite na najlepši modni dodatek – večni nasmeh!

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Da med krompirjevimi počitnicami ne bo dolgčas!