Kot poroča Hollywood Life, naj bi raper Travis Scott na potovanju v Miamiju zaprosil Kylie Jenner, le-ta pa ga je zavrnila. Kasneje je bila opažena tudi z modrico pod očesom, ki je med njenimi oboževalci vzbudila veliko pozorznosti.

https://www.instagram.com/p/BeycdselrTe/?taken-by=kyliejenner

Kot smo že poročali, sta se Kylie Jenner in njen partner Travis Scott letos februarja razveselila prve hčerke, ki sta jo poimenovala Stormi. Skrivnostna nosečnost 20-letne zvezdnice je dvgnila veliko prahu, v medijih se pa je pojavilo tudi veliko govoric o skrhani zvezi. Kylie in Travis sta bila v času njene nosečnosti le redko videna skupaj, prav tako pa naj ne bi imel podpore mamadžerke Kris Jenner.

https://www.instagram.com/p/BgFdCRlFXVF/?taken-by=kyliejenner

Kakor koli že, rojstvo Stormi je mlada zvezdnika očitno ponovno povezalo, celo tako, da se je priljubljen raper na izletu v Miamiju odločil, da poklekne in Kylie prosi za roko. Le-ta naj bi ga zavrnila, saj ne želi hiteti. Kot poročajo viri iz njene bližine, se Kylie sicer želi poročiti enkrat v prihodnosti, ampak se ji trenutno zdi še prehitro.

Foto: youtube, Hollywood Life

Veliko prahu pa je zvezdnica dvignila tudi z manjšo modrico pod očesom, s katero so jo paparaci ujeli ob zapuščanju hotela v Miamiju. Komentatorji na socialnih omrežjih so sicer po večini prepričani, da gre za posledico ‘filerjev’, s katerimi Jennerjeva uspešno skriva svoje podočnjake. Slednja se zaenkrat še ni odzvala na govorice.

https://www.instagram.com/p/BgKVzG4F1eq/?taken-by=kyliejenner