Tadej Pogačar te dni pridno nabira kilometre na dirki po Franciji in dokazuje, da je res pravi kolesarski as. Ne samo, da mu je pripadla bela majica za najboljšega mladega kolesarja, oblekel je tudi pikčasto majico za najboljšega gorskega kolesarja. Sedaj pa lahko tudi vi trenirate kot Tadej Pogačar, na Planetu!

Vse do petka, 18. septembra, lahko ob 18.30 uri na Planet TV ujamete ponovitev posebne oddaje ‘Treniraj kot Tadej Pogačar’, v kateri spremljajo kolesarskega asa na njegovih treningih, predstavljajo se različne kolesarske trase po Sloveniji dolge od 30 do 110 kilometrov, na katerih trenira tudi Tadej Pogačar, ter nudi vrsta uporabnih nasvetov za profesionalno in rekreativno kolesarjenje.

V oddaji Tadej Pogačar in njegov trener Miha Koncilija predstavljata trike uspešnih kolesarjev in skrivnosti tega, kako se pripraviti na prijetno rekreativno kolesarsko sezono. Športni navdušenci bodo prav tako iz prve roke videli, kaj pomeni biti vrhunski športnik in kaj vse se dogaja v  zakulisju preden se sprožijo bliskavice pod zmagovalnim odrom.

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Poznate iyengar jogo?