V četrtek, 18. marca, ob 21. uri na POP TV prihaja sedma sezona največjega kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija. Oddaja bo na sporedu ob četrtkih in petkih, za tiste najbolj neučakane pa že dan prej na VOYO.

Prekaljeni sodniški trio Luka Jezeršek, Karim Merdjadi in Bine Volčič v četrtek, 18. marca, v najbolj znani televizijski kuhinji že čakajo novih 16 tekmovalcev. Sezona, ki je predstavljala velik izziv za celotno produkcijsko ekipo, saj je bila snemana v t.i. mehurčku, bo postregla z novimi zapleti, solzami in seveda kuharskimi mojstovinami. “Ni šans, da nam to uspe,” je
priznal Luka Jezeršek v eni od izjav, ko mu je produkcija predstavila nov način dela zaradi
epidemiološke situacije. A je uspelo!

Pred nami je že sedma sezona kuharskega tekmovanja, za katero vsi sodniki v en glas trdijo, da je najbolj prijateljska, saj so tekmovalci delovali kot sinhrona ekipa. Karim Merdjadi pa razkrije skrivnost tretjega sodnika: “Bine, priznaj, da si jokal,” ga šaljivo dregne, Bine Volčič prizna, a ne izda, zakaj, saj je prepričan, da bo gledalcem tako še bolj zanimivo.

Se bo pa tokrat prvič v zgodovini MasterChefa Slovenija zgodilo, da bosta v dveh oddajah samo dva sodnika: “Ja, tudi jaz sem zbolel za covidom. Štirinajst dni sem samo ležal, najbolj grozno pa je bilo, da sta mi izginila okus in vonj. Tega sem se najbolj bal. Če to izgubi chef, je, kot bi frizerju vzel škarje, a na srečo se je vse povrnilo.” V novi sezoni bomo imeli tudi gostujočo sodnico, ki pa ni nihče drug kot nekdanja tekmovalka Salome, ki se je gledalcem vtisnila v spomin po limonini piti.

In kdo se bo boril za naziv MasterChef Slovenija, pokal in 50.000 evrov? Vse tekmovalce in njihove skrivnosti najdete na uradni spletni strani masterchef.si. MasterChef Slovenija bo od 18. marca na sporedu vsak četrtek in petek ob 21. uri na POP TV, za tiste bolj nestrpne, pa že en dan prej na VOYO.