HOFER v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine (ZPM) Ljubljana Moste-Polje nadaljuje projekt Vrečka dobrote. S pomočjo dobrih ljudi in podjetja HOFER je v letu 2020 v manj kot 3 mesecih kar 2.274 Vrečk dobrote pričaralo nasmeh otrokom Botrstva po vsej Sloveniji. Po navdihujočem prazničnem odzivu lahko z enostavnim spletnim nakupom znova pomagamo olajšati življenjske situacije otrok in mladostnikov, ki je zaradi epidemije marsikje še toliko bolj otežena.

Vrečka dobrote je vrečka osnovnih dobrin, s katerimi lahko pomagamo otrokom v stiski. Napolnjena je z osnovnimi živili in izdelki za nego HOFERjevih ekskluzivnih blagovnih znamk v vrednosti 25 evrov (testenine, riž, izbrana konzervirana živila, živila za zajtrk ter nekaj osnovnih izdelkov in pripomočkov za nego). Trgovec vsaki vrečki doda še HOFERjev darilni bon za 10 evrov, kar družinam omogoča, da vrečko dopolnijo z izdelki po lastni izbiri.

Vrečko dobrote je že mogoče kupiti na www.vreckadobrote.si.

S spletnim nakupom tako kdorkoli pomaga tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo – otrokom in mladostnikom v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji. Obenem pa je lahko Vrečka dobrote ideja za darilo in svojim najbližjim ob posebnih priložnostih namenite dobrodelno obarvano presenečenje.

Projekt poteka pod okriljem programa Botrstvo

Anita Ogulin, predsednica Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, je ob vnovičnem zagonu projekta povedala: “Epidemija je otrokom in mladostnikom iz socialno ogroženih družin življenjske pogoje občutno poslabšala. Vanje je pahnila mnogo tistih, ki so dotlej živeli dostojno življenje. Glasno pozdravljamo vsak projekt, ki ima posluh za sočloveka in eden izmed takšnih je vsekakor Vrečka dobrote. Vrečka je že na voljo in upam, da bomo lahko spet razveselili tolikšno število otrok v programu Botrstvo kot smo jih pozimi.