Za dan žena se z 2. sezono vrača priljubljena turška serija

Težko pričakovana druga sezona priljubljene turške serije Ženska, ki je navdušila tudi slovenske gledalce, se na Planet vrača že v petek, na dan žena, na sporedu pa bosta kar dva dela zapored, in sicer ob 20. ter 21. uri.

Foto: Planet TV

V prvi sezoni čustvene serije Ženska smo spoznali mlado vdovo Bahar, mamo dveh otrok, ki se je zaljubila v Sarpa, a po nekaj letih skupne sreče Bahar ovdovi in ostane sama z dvema majhnima otrokoma. Zdaj se posveča skrbi za otroka, v največjo oporo pa ji je še vedno ljubezen do pokojnega moža. Ko se po več letih v njeno življenje ponovno vrne njena mama, se mora Bahar soočiti s svojo preteklostjo in spozna, da morda ni bila povsem takšna, kot se je spominja.

Foto: Planet TV

Konec prve sezone je poskrbel za veliko razburjenje, saj je mali Doruk, sin Bahar in Sarpa, v zadnjem delu zagledal svojega pravega očeta in ga poklical. Odprt konec je sprožil veliko odzivov gledalcev in veseli nas, da bomo lahko kmalu preverili nadaljevanje.

V glavni vlogi Bahar igra Özge Özpirinçci, ki je konec lanskega leta prejela tudi turško medijsko nagrado zlati metulj in velja za eno najbolj priljubljenih igralk v Turčiji. Prav posebno noto pa seriji dodata tudi dva odlična otroška igralca, ki igrata njena otroka, osemletno hčerko in petletnega sinka (Kubra Suzgun in Ali Semi Sefil). Vlogo privlačnega Sarpa, za katerega se je v prvi sezoni izkazalo, da sploh ni preminil, pa je prevzel Caner Cindoruk, ki velja za enega najbolj postavnih turških igralcev.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Zaročena Katy Perry in Orlando Bloom sprejela še eno pomembno odločitev. Katero, preverite TUKAJ!

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.