Človek neštetih glasov in mojster vokalnih preskokov inoT, ki smo ga v lanskem letu spoznali v šovu Slovenija ima talent, ponosno predstavlja lastno priredbo zmagovalne skladbe letošnje Eme z naslovom Sebi. V pesem, ki jo sicer izvajata Zala Kralj in Gašper Šantl, je inoT vpletel kar deset hitov ter ji tako dodal edinstven pečat.

Njegovo priredbo pesmi Sebi lahko poslušate na priloženem posnetku:

Španskega pevskega genija s pravim imenom Antonio Francisco Jimenez Gil poleg bogatega razpona glasu, s katerim lahko utelesi številne svetovne glasbenike, od Tine Turner do Barryja Whita, odlikuje tudi izjemna karizma, predvsem pa iskrenost na vsakem glasbenem koraku. Žar v očeh in odločnost, da nikoli ni prepozno za to, da stopiš na pot svojih hrepenenj in da nobene sanje niso prevelike, je tisto, kar inoT zasleduje in želi predajati na svoji poti.

Trenutno pripravlja avtorski singel in turnejo po Sloveniji, tudi v prihodnje pa bo izpopolnjeval svoje znanje slovenskega jezika. Vse kaže, da bo leto 2019 tudi zanj leto novih priložnosti, glasbene rasti, predvsem pa leto, ko bo karizmatični Španec svoje sanje naposled lahko spremenil v čudovito resničnost in neprecenljive spomine.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

VAU! POGLEJ, kako je na letošnjih oskarjih blestela Jennifer Lopez!