Ste povabljeni na poroko, pa ne veste, kaj bi podarili mladoporočencema?

V kolikor slednja nista postregla s seznamom želja, vam predstavljamo 3 SUPER IDEJE, kako ju lahko presenetite!

#superšik poročne grafike

Zakaj ne bi bilo vaše darilo drugačno od kopice ostalih? #superšik personalizirana grafika Pravkar poročena z zankicami za denarje prava izbira, ki bo mladoporočenca vedno spominjala na njun čarobni dan.

Okvir lahko stoji samostojno, lahko pa se obesi na steno. Personalizirana poročna grafika vsebuje ime neveste in ženina, datum poroke, prav tako pa lahko izberete barvo las, šopka, avtomobila in pa znamko avtomobila. Za več informacij kliknite TUKAJ!

V spletni trgovini #superšik pa boste našli še druge personalizirane grafike z ljubezenskimi sporočili, ki so kot nalašč za dom mladoporočencev. Ogledate si jih lahko TUKAJ!

 

ZVEZDAR: sanjski oddih v dvoje

Dobro poročno darilo je tudi darilni bon za oddih in razvajanje v dvoje po izbiri. V tem paketu lahko par izbira med več kot 50 možnostmi oddiha v dvoje z nočitvijo, zajtrkom in razvajanjem ali izvirnimi aktivnostmi.

V tem paketu ponudniki iz vse Slovenije vabijo na razvajanje v termah, ob posebnih kulinaričnih doživetjih ali poživljajočih aktivnostih v naravi. Obdarovanca se tako lahko odpravita na čudovite prekmurske ravnice z blagodejno termalno vodo, doživita življenje po starem na istrskih gričih s prelepimi razgledi na morje, uživata med skrivnostnimi gorami in romantičnimi jezeri Gorenjske ali se odpravita na potep v neokrnjeno naravo Dolenjske … Izbereta lahko svoj sanjski kotiček, kjer jima bodo pričarali oddih po njuni meri. Če bi radi z darilom razveselili par, jim boste s paketom Sanjski oddih v dvoje podarili ravno to: čas samo zanju. Za več informacij kliknite TUKAJ!

Spanje na drevesu

Podarite mladoporočencema nepozabno doživetje – spanje na platoju, ki je vpet na drevesno deblo in omogoča spanje direktno ob drevesnem deblu visoko na drevesu. Izbirate lahko med različnimi drevesi (jesen, smreka, hrast), saj ima vsako drevo svojo energijo in prav tako ponuja drugačno doživetje.

Cena vključuje večerjo na travniku, nočno doživetje v krošnjah na vrhunskih vzmetnicah, vzglavnikih in pod odejami Slovenske postelje in jutranji zajtrk na drevesu (v piknik košarici). Za več informacij kliknite TUKAJ!

 

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TEGA nikakor ne oblecite za poroko.