LEV 

To je vaš mesec! Dobrodošli v vašem novem letu. Okoli vas bo ta mesec veliko energije in morda se boste celo počutili, da bi se lahko povzpeli na najvišjo goro. In morda je res čas, avgust je namreč čas, da naredite velik, drzen korak v novo smer. Recite DA novim priložnostim, če se vam obetajo ali pa jih poiščite! Nova luna leva 18. avgusta je pomemben datum za vas, ko lahko posadite novo seme v svojem življenju, ko gre za vašo kreativo, samoizražanje in samozavest.

DEVICA

Ta mesec si vzemite čas zase. Avgust je namenjen temu, da vaša domišljija odide svojo pot in da stopite v stik s tem, kar vam je resnično pomembno. Vsekakor boste ostali produktivni, le da boste delali v smeri, ki vam je blizu, saj za določene stvari izgubljate željo. Trenutno iščete globlji namen in močnejši občutek izpolnjenosti. V tem mesecu vam vesolje poskuša pokazati, da se pot do cilja začne tako, da ste v svojem umu in telesu bolj sproščeni.

 TEHNICA

Ni vaša odgovornost, da prevzamete vso težo sveta. Toda, morda se boste ta mesec počutili, da ste kot goba, ki samo vsrkava probleme drugih, kot da so vaši. Skozi avgust se boste prebili le tako, da pričnete gledati, kam gre vaša vsakodnevna energija, o čem razmišljate, kam vam gredo misli. Čas je, da pritisnete gumb za ponastavitev, ko pride za vas in vašo energijo – posebej na spletu. To seveda ne pomeni, da se morate popolnoma izklopiti, le ne pozabite kaj vas resnično navdušuje! Ne počutite se krivih, če poskrbite zase.

ŠKORPIJON

Ravnovesje? Kakšno ravnovesje? Ko se škorpijon nečesa loti, nobena stvar ni narejena na pol, ko se nečesa lotite, se radi poglobite! Toda nekaj novega je pritegnilo vašo pozornost in ustvarilo spodbudo v vašem življenju. Se boste držali tega, kar vam je znano, ali si upate sanjati in se spustiti v nekaj, za zdaj še neznanega? Ne bojte se umakniti od poznanega, če vam ni več všeč, kdo ste. Letošnje poletje vas čaka nov cikel, ki spodbuja, da spremenite stvari in zaprete staro poglavje. Opustite vse, kar vas zadržuje in prižgite svojo strast!

STRELEC

V tem mesecu vadite potrpljenje. Vaš krog prijateljev se k vam zateka za napotke in modrosti, in prav je tako, saj ste ponavadi glas razuma. Veliko imate za ponuditi in vaši napotki so zmeraj tisti pravi! Ta mesec se boste večkrat znašli med ljudmi, ki ne bodo razumeli vaših nasvetov, zato bodite potrpežljivi! Poiščite nove, ustvarjalne načine, kako bi lahko predajali svoje znanje.

KOZOROG

Si boste ta mesec le pustili odmor, po katerem hrepenite? Zvezde zagotovo podpirajo vse vaše odločitve, ki jih sprejmete v zvezi s tem, da se takoj sprostite! Zavedajte se, da je pomembno, da si daste prostor za dihanje v času po napornem letu. V vaši glavi tlijo nove ideje in priložnosti, dajte jim nekaj časa, da se pripravijo do konca tega mesecam a si kljub vsemu oddahnite. Septembra si boste hvaležni!

VODNAR 

Polna luna v vodnarju nastopi 3. avgusta in oznašuje vašo polovico leta. To pomeni, da je čas, da pogledate svoje cilje, ki ste si jih zastavili okoli svojega rojstnega dne in vidite, kje ste zdaj. Leto 2020 sicer ni minilo tako, kot je bilo načrtovano, vendar to ne pomeni, da niste uspeli. Ne bodite trmasti, če mislite, da se morate nujno držati svojega prvotnega načrta, če ta ni več primeren. Če kdo, se lahko prilagodite vi, in ta mesec ponuja nekaj inovativnih idej, ki vam bodo pomagale, da ostanete na začrtani poti. Po 15. avgustu pričakujte, da boste lahko pogledali na stvari z novega zornega kota.

RIBI

Ta mesec se boste veliko spraševali, kakšna sploh je vaša vloga v tem svetu. Narediti želite namreč nekaj koristnega, močnega in pomemnega, ne da bi ri tem ogrožali svoj pravi duh. Ne glede na vse, kako se včasih počutite, pa boste kmalu dobili ključni vpogled, ki vam bo pomagal natančno videti kako je vaša edinstvena osebnost ravno tisto, kar je potrebno v teh dneh. Dovolite si bili zvesti samim sebi, govorite iz srca, govorite iskreno, četudi ni enostavni in zaupajte, da ko počnete stvari, ki jih imate najraje, dejansko služite svetu na najboljši možno način.

OVEN

Tveganje, ki ste ga prevzeli letos, se bo začelo obrestovati. Vzemite si čas in prostor za napredovanje pri osebni rasti. V preteklosti ste si velikokrat zanikali tisto, kar ste si najbolj želeli. Zdaj ste na prelomnici, ko je čas, da ne rabite biti zmeraj na razpolago vsem ostalim, le sebi! V tem mesecu bodite pozorni, da bo na vaša pleča padlo več, kot ste načrtovali. A kljub vsemu se boste z vsem srcem potopili v projekt, ki vam veliko pomeni.

BIK

Pravijo, da je dom tam, kjer je srce, kar bi zelo lahko postal vaš moto tega meseca. Ta mesec se boste počutili zelo povezani s svojimi koreninami in hrepeneli boste po času, ki je bil preživet z vašimi najbljižjimi. Če razmišljate o začetku svoje družine, je avgust namenjen takšnim pogovorom. Ta trenutek je zelo dober za širjenje družine! V domač prostor pa vnesite čimveč ljubezni in pozornosti ter se lotite domačih projektov, ki že nekaj časa čakajo na vaš čas!

DVOJČKA

Te dni se počutite neustavljivo. Vaša glava je polna svežih in dobrih idej. Težave, ki ste jih poskušali reševati spomladi, bo sedaj lažje rešiti. Samozavest je ta mesec na vaši strani, zato pametno izkoristite svoj čas, ko gre za lastne projekte. Tako boste veliko bolj napredovali, če se boste osredotočili na svoje načrte, namesto da poskušate reševati težave vseh drugih.

RAK

Besedi meseca: udobje in lahkotnost! Hrepenite po veselju in želji po izognitvi vsaki nepotrebni drami. Utrujeni ste od ljudi, ki stvari zapletajo bolj, kot bi jih morali. Cilj tega meseca je, da ne pritiskate nase. Avgusta si dajte prostor in si pustite zadihati, svoj urnik pa nato bolj zapolnite ponovno septembra. Zdaj dajte prednost miru in samoti, ki ju nujno potrebujete!