Le katera ženska ne sanja o dolgih trepalnicah, ki odprejo pogled in vaše oči naredijo še bolj zapeljive. Morda še ne veste, a tudi če vas mati narava ni obdarila z neverjetno dolgimi trepalnicami, si lahko le-te pričarate kar sami!  Kako? S temi super triki, ki vam jih predstavljamo spodaj!

Ustrezna prehrana

Vzrok za krhke in tanke trepalnice je lahko tudi pomanjkanje vitaminov B in D, ki skrbita, da so zdrave in lepe. Vitamin B2, ki je koristen za zdravo kožo, nohte in lase, se nahaja v mleku, siru, listnati zelenjavi, jajcih, jogurtu, fižolu, rumenjaku, kvasu, ribah, jetrih in ledvicah. Vitamin D pa najdemo v ribjem olju, sardinah, lososu, tuni, mleku in mlečnih izdelkih. Uživajte dovolj vitaminov, da bodo vaše obrvi in trepalnice zavidljivo lepe!

Žajbelj  in zeleni čaj

Žajbelj zaradi svojega okusa in vonja ni najbolj priljubljen, a zelo stimulativno vpliva na trepalnice in obrvi. Zavrite skodelico vode in ji dodajte skodelico posušenega žajblja. Pustite vreti 15 minut, ohladite in dodajte žličko olivnega olja. Ohlajeno tekočino s krtačko za razčesavanje trepalnic nanesite na trepalnice in obrvi ter pustite delovati čez noč. Zeleni čaj ima veliko koristnih lastnosti in ena izmed njih so flavonoidi – izkoristite jih za nego svojih obrvi in trepalnic. Skuhajte zeleni čaj in ga nato z vato nanesite na čiste obrvi in trepalnice. Čaj bo spodbudil mešičke in pomagal očistiti snovi, ki preprečujejo rast.

Serum za rast trepalnic

Najhitreje pa boste svoje naravne trepalnice podaljšali z uporabo seruma za rast trepalnic, ki deluje stimulativno v samem foliklu – korenini dlačice. Najbolj priporočljivo je, da ga na trepalnice nanesete zvečer, ko si očistite obraz, in ga pustite delovati čez noč, nato pa postopek ponovite še zjutraj, preden si nanesete ličila.  Rezultate boste opazili že po nekaj tednih uporabe, ko enkrat dosežete želeno dolžino trepalnic, pa je za vzdrževanje dovolj, da ga uporabljate 2- do 3-krat tedensko. Na trgu je vedno več serumov za rast trepalnic, pri nas pa je zaenkrat, vsaj po mnenju uporabnic na spletu, najbolj učinkovit serum znamke Lux-Factor.

Write A Comment