Ste s prijateljicami že naveličane neprestanega klepetanja ob kavicah? Toplejši dnevi so odlična priložnost, da skupne trenutke preživite bolj kakovostno, pri tem pa naj vam pomagajo naše 4 ideje!

foto: Pexels

1. Domači wellness dan

Poskrbite za svežo, sijočo kožo, še preden se bo sonce dodobra prikazalo izza oblakov. Za domačo nalogo naj vsaka od prijateljic pobrska za domačimi recepti za telo, nato pa se skupaj sproščajte pri eni doma. Poleg enostavnih pilingov za telo in mask za obraz, ne pozabite na sproščujočo kopel za noge, pedikuro in manikuro.

foto: Pexels

2. Izmenjalnica oblačil

Za novo garderobo ni treba vselej zaviti v prodajalno. Včasih je dovolj že, da s prijateljicami pobrskate po svojih omarah in ob kozarčku penine izmenjate svoja oblačila. Saj veste: za nekoga pozabljen kos, za drugega zaklad!

foto: Pexels

3. Kuharski večer

Pomlad bo s seboj prinesla novo sezono svežega sadja in zelenjave. Ker se bodo v tem času vse bolj prebujali tudi naši okusi, izkoristite prosti večer, da s prijateljicami preizkusite tisti drzen recept, o katerem že tako dolgo razmišljate. Naj bo čim bolj nenavaden in eksotičen!

foto: Pexels

4. Piknik v parku

Kmalu bodo dnevi tudi vedno daljši in toplejši, zato se odpravite v park in si pripravite šik piknik! Uživajte v naravi, telefon pa pustite kar doma, da se boste lahko zares posvetili prijateljicam. Če že ne morete imeti piknika brez fotografje, ki bi to obeležila, pa jo tokrat posnamite kar s pravim fotoaparatom in kasneje vsaki prijateljici za spomin podarite 1 fotografijo s posvetilom.