49-letna Jennifer Lopez blestela na oskarjih

Sinoči je v Los Angelesu potekala že 91. podelitev oskarjev, na rdeči preprogi pa je veliko pozornosti pritegnila tudi 49-letna Jennifer Lopez.

J.Lo se je podelitve najprestižnejših filmskih nagrad udeležila skupaj s partnerjem Alexom Rodriguezom, oba pa je oblekla modna hiša Tom Ford. Jennifer je blestela v čudoviti srebrni obleki z dolgimi rokavi, ki je segala vse do tal, sestavljala pa so jo številna majhna ogledala. Torkat se je odločila za spuščene lase, videz pa je zaokrožila z vpadljivimi uhani in mini torbico. Elegantno in futuristično!

Ni kaj, njen partner Alex Rodriguez jo z izbiro oblačil NI zasenčil …

Za zabavo po oskarjih, ki jo vsako leto organizira revija Vanity Fair, pa je zvezdnica izbrala modno hišo Zuhair Murad, ki se je prav tako odrezala odlično. V zapeljivi modri obleki, ki smo jo videli tudi na pisti Zuhair Murad Couture šova za pomlad-poletje 2019, je Jennifer lahko pokazala svoje dolge noge, valovita pričeska pa je posrkbela, da je bila pred fotografskimi objektivi videti kot boginja. Se strinjate?

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TAKO Jennifer Lopez uspeva ohranjati mladosten videz!

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.