Kot se vsako leto menja moda, novo leto prinese vedno tudi nove poročne trende, ki jih boste želele ukrasti tudi same, če se kmalu poročite! The Knot je izdal, da so letos trendi živahne barve, drzna oblačila in kreativnost pri rožah,vse skupaj pa je zaokroženoz mislimi na trajnost in goste.

ROŽE

Seveda, rože so bile vedno del porok, a že lani smo lahko bili priča porokam, kjer so bile rože resnično POVSOD! In tako bo tudi letos, le da bo rož še več. Tukaj ne gre samo za poročni šopek in rože na mizah, rože lahko umestite tudi drugod po prostoru, na stole, oboke, na torte, užitni cvetovi zamrznjeni v ledene kocke in rože v koktejlih. Prav tako lahko rožni cvetovi nadomestijo riž, ki ga svatje vržejo v zrak za poročni par.

TRAJNOSTNE, OKOLJU PRIJAZNE PODROBNOSTI

Zero waste so več kot le življenjski slog – lahko je tudi del vaše poroke. Trajnostne poroke so sedaj v trendu, mnogi se zavežejo, da bodo na poroki kar najbolj zmanjšali ogljični odtis in reciklirali, predvsem obleke, dekoracijo in rože.

SAMOPOSTREŽNI BAR

Vedno več parov se odloča za samopostrežne bare, kjer svojim gostom nudijo pivske pipe z razlilčnimi vrstami piv ter delom, kjer lahko mešajo popularne koktejle po svojem okusu, dajte jim na izbiro recimo gin tonic z dodatki in margarite!

ŽIVAHNE BARVE OBLAČIL

Seveda ne za ženina in nevesto, a svatje si lahko na poroki sedaj privoščijo nekoliko več svobode. Vse je v živahnih barvah, drznih čevljih, robustnih kombinezonih, usnjenih dodatkih in teksturiranem okrasju (perje, bleščice). Naj vas ne bo strah poskusiti nečesa novega!

LUČI

Kaj je poroka brez razpoloženja, ki ga lahko ustvarijo različne luči? Sveče, lanterne in lučke na vrvici so še vedno v modi, a dodajte jim tudi edinstvene in drzne luči, kot so viseče luči v prostoru, LED svetlobni znaki, cevnata razsvetljava, seveda, če vam prostor to dopušča!

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

To so zastarele poročne tradicije, ki ne spadajo v 2020!