Je tudi pri vas čas za jesensko osvežitev s popolnoma novo ali rahlo posodobljeno barvo las? Ne glede na to, ali želite krepko osvežitev ali subtilno spremembno, lahko jeseni poskusite s številnimi osupljivimi različicami barv. Če iščete malo navdiha, smo za vas pripravili 7 dih jemajočih barvnih odtenkov, za katere strokovnjaki predvidevajo, bodo prevladovale v prihajajoči jeseni.

DEBELI KARAMELNI PRAMENI

Ni se vam treba posloviti od toplote samo zato, ker se spreminja letni čas. Objemite jesen z medeno karamelno rjavo blond barvo, ki naj bo svetlejša ali temnejša, glede na vašo naravno barvo las. Karamelni prameni delujejo na vse tone kože in so odlična popestritev polti. Poleg tega je debel balayage odličen način, da spremenite svoj videz in vam ni treba obiskati salona vsak mesec.

MAHAGONIJ MERLOT

Rdečkasta barva gre v skladu z jesenskimi odtenki, ki se odlično dopolnjuje z jesenskim listjem, puloverji in škornji. Gre za vroč trend za jesen. Idealen je za vsakogar, ki želi večjo toplino pri temnejših osnovnih barvah. Rdečkasti odtenki so zmeraj popularni za jesen, saj povečajo kontrast in bogatost barve.

MEHKOBA CIMETA IN BAKRA

Svetlejša barva od rdečkastorjave, a bolj nosljiva kot rdeča, ponuja toplo, bogato barvo, s podlago iz rumenega zlata in oranžnih odtenkov, ki ustreza skoraj vsakemu tonu kože. Mehki cimet in baker bo to jesen popolna barva za svetle tone kože z zelenimi očmi. Zaradi toplih tonov zelene oči izstopijo, medtem ko baker koži prinese več barve in poudari obrazne poteze.

MEŠANICA BLOND IN RJAVE

Za obstoječe rjavolaske je to vrhunska barva las, ki ne zahteva veliko vzdrževanja. Mešanica blond in rjave je odlična možnost za vsakogar, ki želi svojim rjavim lasem dodati nekaj razsežnost in gibanja.

TEMNA ČOKOLADA

Medtem ko so v poletnih mesecih bolj pogostejše svetle barve, je jesen najboljši čas za eksperimentiranje z globljimi toni. Temna čokolada bo tako to jesen popoln odtenek za rjavolaske. V sijočih, globko čokoladnih brinetkaj je nekaj izjemno seksi in eksotičnega.

VIJOLIČNO RJAVA

Če želite temnemu odtenku dodati malo več svetlosti in globine, mu dodajte nekaj barvitih odtenkov. Vaši lasje bodo dosegli neverjeten sijaj in se hipoma posvetlili, a ne preveč!

PRAŠNA ROZA

Pomislite, kako bi bila videti poletna roza vrtnica jeseni? No, to je prašna roza. Gre za jesensko sestro svetlo pastelne roza barve, ki je kraljevala v poletnih mesecih. Sedaj je čas, da se nekoliko umiri in prizemlji.