Kateri je bil zadnji čarobni trenutek, ki te je resnično očaral? Vonj božičnega punča v zraku? Potovanje v zasneženo zimsko čudežno deželo z družino? Ali pa ‘mislim nate sporočilo dobrega prijatelja? To so malenkosti! Čeprav nas v vsakdanjem življenju pogosto hitro minejo, bi si morali vzeti čas za razmislek o majhnih, a posebnih trenutkih, zlasti v dneh pred božičem.

Kaj ne sme manjkati, ne glede na to, koliko si stara? Ljubeče napolnjen adventni koledar, ki nam vsak dan do božičnega večera nariše nasmeh na obraz! Božični čas bo letos z omejeno izdajo essence “adventnega koledarja 24 sparkling moments of joy” zagotovo nepozaben, saj se lahko veseliš 24 bleščečih in ustvarjalnih presenečenj.

Da ne razkrijemo preveč… toda za tiste, ki ste tako navdušeni kot mi, tukaj je kratek pogled! Obstaja 21 vrat z izdelki v omejenimi izdaji, za preostalimi vrati pa se skrivajo trije naši najljubši iz standardne ponudbe. Na primer, na odkritje čaka edinstveno sijoče luminous rdečilo v mehkem rožnatem odtenku. Negovalni balzam za ustnice in visoko pigmentirana šminka zagotavljata popoln božični videz ustnic. Zahvaljujoč mini primeru za nohte bo tvoje oblikovanje nohtov trajalo ves božič, dolgotrajni slogi ličenja za oči pa so zagotovljeni s kremasto podlago za senčila v svetlo rjavem odtenku. Nenazadnje pa te v adventnem koledarju čakata še super mehak čopič za senčila in ustrezen pripomoček za čiščenje čopiča. essence adventni koledar bo na voljo od konca septembra do konca novembra 2021.

Pričakovanje je najboljše veselje vseh! In kaj bi lahko v adventnem času prineslo več veselja kot CATRICE adventni koledar DIY? Adventni koledar vsebuje 24 lepotnih favoritov v zlati božični izvedbi. 24 presenečenj ima 24 papirnatih vrečk v različnih izvedbah in 24 ustreznih zlatih nalepk. Zahvaljujoč 24 papirnatim vrečkam in zlatim nalepkam lahko CATRICE adventni koledar DIY prilagodite tako, da bo idealno predbožično presenečenje.