Čeprav Brad Pitt zaenkrat še ni uradno potrdil zveze z arhitektko Neri Oxman, naj bi bila njegova bivša žena Angelina Jolie nanjo zelo ljubosumna.

Foto: instagram

54-letni Brad Pitt naj bi se, kot poroča Hollywood Life, že nekaj časa dobival z arhitektko Neri Oxman (42) in igralčevi prijatelji, med njimi denimo tudi Gegorge Clooney, upajo, da se bo iz te romance razvilo kaj resnega. Popolnoma drugače pa razmišlja njegova bivša žena Angelina Jolie (42), ki je zaenkrat še samska. Vir iz igralkine bližine je za revijo Star povedal: »Angie je pobesnela, ko je izvedela, s kom se dobiva Brad. Ne prenese nikogar, ki je v katerem koli pogledu boljši ali lepši od nje, še posebej pa jo je razburilo, da je Bradu zvezo uspelo skrivati kar nekaj mesecev. Angelina je zelo tekmovalna in ljubosumna, zato ni čudno, da je želela biti prva od njiju v resni zvezi.«

Brad si je sicer že dalj časa želel partnerko, ki mu bo v izziv, še posebej, ko je videl, kako dobro se Clooney, ki se je prav tako poročil s pametno in zrelo žensko, razume s svojo soprogo Amal.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

PREVERI, kje v Evropi bosta George in Amal Clooney preživela poletje.