Pomlad je že tukaj, zato je prav, da se lotite spomladanskega čiščenja svojih omar ter najdete prostor za nove, pomladne kose, ki jih boste z veseljem nosili!

Nova pomladna kolekcija Deichmann vas bo osvojila z nežno eleganco in v vas vzbudila željo po toplih sončnih dneh. Letos nikakor ne bo šlo brez udobnih superg, ki so na voljo v številnih trendi različicah. K jeans hlačam ali lahkotnemu krilu bodo odlično pristajale take v pastelnih barvah, kot sta nežno modra in marelična, seveda pa v trendu ostajajo tudi večne bele superge, ki vas tokrat pričakujejo z dodatkom šik bleščic in zakovic ali pa hologramskega odtisa.

 

 

Tudi pomladi prisegate na temnejše odtenke? V bogati ponudbi so na voljo vsestranski črni kosi, ki dokazujejo, da klasika nikakor ni dolgočasna. Nadenite si minimalistične superge, svoj poslovni stajling pa dopolnite z vedno aktualnimi loaferkami ali s prekrasnimi lakastimi balerinkami z malce pete za samozavesten korak.


Ste že izbrali popolno spomladansko torbico? 
Izberite tako v nevtralnem odtenku, ki je zares vsestranska. Očarala vas bo praktična torbica v smetanovem odtenku ali modna lepotica v rjavem, vse aktivne dame pa boste gotovo vesele športne torbe, ki bo navdušila s trendi holografičnimi detajli.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Kako pogosti bi morali oprati nedrček?