Korejska kozmetika je že dlje časa na samem vrhu med ličili. Erborian pa je tisti, ki v svetu kozmetologije in nege kože nenenehno razvija inovativne izdelke z visokokakovostnimi formulami in izjemnimi teksturamu, ki v hipu postanejo ‘must have’ v vaši kozmetični torbici in vsakodnevni rutini.

Erborian je v svet posla ikonično BB in CC kremo, z negovalnim pink primerjem pa še naprej bogati svojo paleto ‘hibridnih’ izdelkov. Njegova prefinjeno svetlikajoča se negovalna formula, ki zagotavlja čudovito prosojno prekrivnost, je obogatena z izvlečki iz kakijevih listov in preslice ter bučnim oljem in oljem kamelije. S svojim bisernim »blur« učinkom ustvari prosojen zaključek in naraven, zdravo sijoč videz, obenem pa vidno izboljša teksturo kože.

Prenovljeni formuli Negovalnega Pink Primerja se v oktobru pridružujeta še dva negovalna heroja: Maska Pink Shot in Pink Blur Stik, ki kožo zgladita in ‘zabrišeta’ ter ustvarita sijoč videz polti. Ne glede na to, ali želite kožo pripraviti zjutraj ali jo izboljšati kadarkoli čez dan – z Erborianom je naloga preprosta!

Gladilni PINK STIK

 

Gladilni negovalni stik za zglajene gubice in zabrisane pore

ERBORIAN verjame v popolno kožo – in to na naraven način! Spoznajte novi Gladilni Pink Stik, ki bo postal vaš novi ‘must-have’ izdelek. Ta večnamenski negovalni stik je namenjen perfekciji polti – kožo zgladi, pore in gubice pa pomaga zabrisati in zmanjšati. Že v enem samem koraku so videti manjše, vaša polt pa perfektna – kot da bi uporabili dober filter! Rožnati odtenek je primeren za vse kožne tene in je odličen kot podlaga za ličila, lahko pa ga uporabite za lepotne popravke čez dan.

Maska PINK SHOT

Negovalna maska v lističu proti razširjenim poram

ERBORIAN verjame v popolno kožo – in to na naraven način! Navdušite se tudi vi nad novo Masko Pink Shot, ki v trenutku ustvari videz gladke, ‘zabrisane’ teksture kože. Maska v obliki metulja ciljno deluje na razširjene pore na nosu in licih ter jih vidno zmanjša. Formula, obogatena s kakijem in vrbo v prahu, zoži pore in navlaži kožo, koža je na otip zglajena in pripravljena za nanos ličil.

Erborian izdelki so na voljo v izbranih poslovalnica

Müller • Maxi • Nama

Razvajajte pa se tudi z negovalnim Pink Primerjem za večnamensko nego, kot podlaga za perfekcijo kože, ki navdušuje s posodobljeno formulo.

ERBORIAN verjame v popolno kožo – in to na naraven način! Odkrijte vse prednosti primerja v kombinaciji z negovalnim delovanjem! Negovalni Pink Primer za perfekcijo kože združuje večnamensko vlažilno nego in podlago za ličila v eni sami formuli. Lepotilna formula nudi vse prednosti primerja: vidno zgladi kožo in poenoti polt ter pomaga, da so ličila bolj obstojna, obenem pa pomaga olajšati nanos ličil. Negovalni Pink Primer pa nudi tudi vse prednosti vlažilne kreme po zaslugi formule, obogatene s kakijem: zagotovi takojšnje in dolgotrajno vlaženje kože, iz dneva v dan izboljša teksturo kože in zoži pore.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Kako do gladkih rok?