Že danes, 1. oktobra se nam ob 20. uri obeta ekskluzivni nastop DJ UMEKA. V soju spektakularnih luči bo nastopil visoko nad Ljubljano. V techno ritmih bo otvoril Auroro, novo online avdio-vizualno galerijo, ki jo lansirajo organizatorji največjega elektronskega festivala v Sloveniji, StellarBeat.

Utemeljitelj elektronske glasbe v Sloveniji in techno legenda, DJ UMEK, bo otvoril novo online avdio-vizualno galerijo Aurora. Prvi utrinki Aurore bodo na nebu zasijali danes, 1. 10.  ob 20. uri.  Vidni pa bodo prav vsakemu, ki se bo od doma povezal na LIVE prenos na Facebook ali Youtube profilu StellarBeat-a in na auroramusic.io.

Aurora, kraljestvo elektronske glasbe in spektakularnih luči nastaja od organizatorjev največjega elektronskega glasbenega festivala v Sloveniji, StellarBeat. Svoj nov, virtualni projekt bodo premierno predstavili v sodelovanju s Playboy Slovenija.

Foter slovenske techno scene za Auroro 

DJ UMEK za Auroro pripravlja unikaten set, ki bo navdušil ljubitelje elektronske glasbe, ki že več mesecev čakajo na zabavo. Ob spektakularnih lučeh, ki ponazarjajo Auroro – severni sij, bo na ekskluzivnem rooftopu nad Ljubljano, svetu premierno predstavil online avdio-vizualno galerijo, ki ni vezana na čas, prostor ali ukrepe. 

Zaplešite v soju Aurore 

Prvi pojav Aurore bo predvajan na Facebook in YouTube platformi StellarBeat ter na spletni strani auroramusic.io. Prav tako pa bo Aurora zasijala še na partnerskih Facebook profilih (Adria Media Ljubljana, Hit Radio Center, Eventim). Premiera Aurore bo tako na voljo brezplačno vsem, ki jo bodo želeli spremljati, zahvaljujoč sponzorjem Telemach, JBL, Športna loterija, The Athlete’s Foot, Merit, mBills, Puklavec family wines, Sens in Nocco.  

Aurora – online avdiovizualna galerija 

 Organizatorji Aurore po nastopu DJ UMEKA načrtujejo mesečne livestream dogodke, kjer bodo na edinstvenih lokacijah po Sloveniji in Adria regiji, predstavili številne izjemne DJ-je in VJ-je. Elektronsko glasbo bodo po sončnem zahodu povezali s spektakularnimi lučmi in vedno znova nadgrajevali svojo avdio in vizualno produkcijo, za katero želijo, da se sliši in vidi po vsem svetu. 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Minimalistična in udobna pametna ura, ki bo zabeležila vsak vaš gib, tudi pri zimskih športih