Gwen Stefani je bila gostja v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres, na kateri je promovirala in tudi uradno oznanila svojo pevsko rezidenco v Las Vegasu. A pogovor je hitro nanesel na njeno zvezo s kantri pevcem Blake Sheltonom. Se nam obeta nova zvezdniška poroka?

To je čudno, nervozna postanem takoj, ko nekdo z mano govori o njem. Ne vem zakaj,” je povedala Gwen Stefani. Na udobnem naslonjaču v pogovorni oddaji Ellen, je Stefanijeva spregovorila o tem, kako neprijetno ji je o svoji zvezi govoriti pred kamerami ter da ima občutek, da bi bilo bolje, da bi o vsem molčala. A voditeljica pogovorne oddaje se ni dala in še enkrat povprašala ali slavni parček že sliši poročne zvonove. “Če rečem ja, potem je to ja. In če rečem ne, potem bi to bilo zelo žalostno.”

Ko je znani pevki Ellen nato rekla, da sama misli, da bi morala skočiti v zakonski jarem, se je pevka z besedami “kaj delaš, bog!” prikupno namuznila. “Obožujem poroke. Otroci ga obožujejo. Mi ga obožujemo. Vsi ga obožujejo. Res je prikupen,” je nadaljevala pevka in nato priznala, da neprestano razmišlja o poroki z njim, a vendar ne ve, kako se počuti Blake.

Spomnimo, pevka skupine No Doubt je bila v preteklosti že poročena z glavnim pevcem skupine Bush, Gavinom Rossdalom, s katerim ima tri otroke, Kingstona, Zumo in Apolla. Par je bil poročen slabih 10 let, še preden je bila njuna ločitev dokončna, pa sta z Blakom, s katerim sta se spoznala v oddaji The Voice, sporočila, da sta pričela z romantično zvezo.