Kopanje je vedno dobra ideja! ??

Foto: Terme Zreče

Izkoristite tople poletne vikende za sproščujoče in zabavne izlete! Med slednje se prav gotovo uvršča tudi obisk Term Zreče, ki so kot nalašč za družinski oddih. Starši se lahko sprostijo, otroci pa znorijo v gozdnem vodnem parku s hitrimi drčami in toboganom ter otroškim čofotalnikom. No, sicer pa tobogan ni rezerviran izključno za najmlajše. Kdaj ste se nazadnje po njem spustili vi? ?

Foto: Terme Zreče

Terme Zreče se ponašajo tako z notranjimi kot zunanjimi termalnimi bazeni, med slednje pa se uvršča tudi zimsko-letni bazen s počasno reko, ki nas pomirjujoče premika, da nam še plavati ni treba. Prav privlačna je tudi prostorna in moderna terasa, na kateri se lahko (seveda ob uporabi kreme za sončenje!) brezskrbno nastavljate soncu. V kolikor se raje zadržujete v senci, pa se lahko sprehodite po urejenih travnikih in se pred soncem skrijete v prijetni senci mogočnih dreves. Če povzamemo … manjkalo vam ne bo prav nič, domov pa se boste odpravili bolj sproščeni in zadovoljni ter pripravljeni na nove izzive!

Foto: Terme Zreče

?Zakaj čim večkrat na kopanje??

Občutek vode na naše telo deluje pozitivno in sproščujoče, sprostitev pa je ob prenatrpanih delavnikih in hitrem življenjskem tempu še kako pomembna. Pozitivna lastnost plavalne rekreacije je tudi ta, da je ena redkih, ki je primera prav za vse starostne skupine, prav tako pa se plavanje pogosto svetuje tudi po poškodbah. Je sprostitev in užitek, hkrati pa krepitev mišic brez pretiranega napora. Ob tem seveda pazimo, da gibe izvajamo pravilno, pa vendar se v vodi vsi počutimo tako lahkotno, da se nam vse zdi lažje, življenje pa kar naenkrat lepše!

Že razmišljate o obisku Term Zreče? Če bi želeli izvedeti še več o njihovi ponudbi, kliknite TUKAJ, z malo sreče pa lahko kar 2 vstopnici tudi osvojite!

?OSVOJI 2 VSTOPNICI ZA KOPANJE V TERMAH ZREČE?

Na naši FB strani vibe247.net (klikni TUKAJ) že poteka NAGRADNA IGRA, v katerih lahko osvojite 2 vstopnici za kopanje v Termah Zreče! Žrebamo v ponedeljek, 18. junija.

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA, 2 vstopnici za kopanje v Termah Zreče pa prejme:

LIDIJA HERGA

Nagrajenko naprošamo, da se nam oglasi na info@vibe247.net, vsem ostalim pa sporočamo … KMALU na naši FB strani spet nova nagradna igra!

Splošni pogoji

Notranji bazeni

  • rekreacijski bazen s počasno reko,
  • zasteklen zimski vrt z osmimi vodnimi ležišči in dvema masažnima bazenom,
  • sveže prenovljen terapevtski bazen,
  • otroški čofotalnik.

Zunanji bazeni

  • zimsko-letni bazen s počasno reko,
  • letni bazen (samo v poletni sezone),
  • gozdni vodni park s hitrimi drčami in toboganom ter otroškim čofotalnikom (samo v poletni sezoni).

Obisk termalnega zdravilišča in zabavišča lahko odlično združite s pohorsko Savna vasjo.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TO MORAŠ STORITI, da odpraviš celulit!

Naročnik objave je Unitur d.o.o.