Se obremenjujete s pomarančno kožo? Brez skrbi, obstaja nekaj SUPER trikov, kako se znebiti nadležnega celulita!

Celulit pomeni spremembo maščobnega tkiva, ki jo povezujemo s spremembami strukture našega podkožja, natančneje s kopičenjem maščobnih celic v podkožju in hkratnem povečanju volumna celic maščobnega tkiva, ko se toksini izločajo nepopolno. Ampak ni vse tako črno – celulit je mogoče v veliki meri tudi odpraviti in tokrat vam razkrivamo, kako to storiti!

Pijte dovolj vode!

Stara, morda že prevečkrat slišana, a pomembna modrost. Pitje zadostnih količin vode pomembno vpliva na zmanjšanje celulita, seveda pa ima še številne druge lepotne in zdravstvene učinke.

Privoščite si nego z LPG-jem

Z LPG-endermologijo in aparati (priporočamo Wellness Idila) bo vaše telo ustvarilo sveže vezivno tkivo, metabolizem se vam bo pospešil, iz telesa pa se bodo začeli izločati toksini, celulit, hkrati pa se bodo maščobne obloge zmanjšale.

Wellness Idila

Dekleta iz Wellnessa Idila vam bodo odgovorila na vsa morebitna vprašanja. Preverite na 03 757 63 44.

Ne pozabite na telovadbo!

Ne glede na to, kako se lotite odprave celulita, ne smete pozabiti na ta korak. Gibanje je izjemnega pomena, da se nakopičene maščobne celice razbijejo in pomarančna koža postane spet gladka.

Stara pohorska skrivnost je šota

Organski peloid, ki se nahaja na mokriščih globoko v pohorskih gozdovih, odlikujejo ekološka čistost, starost, ocenjena na 10.000 let. Šota vsebuje huminsko kislino, ki deluje protivnetno, protibolečinsko in proti oteklinam. Izjemno dobro zadržuje toploto, kar je zelo učinkovito proti krčem gladkih mišičnih vlaken, pa tudi pri zmanjševanju bolečine, izboljšanju prekrvavitev tkiva in metabolizma. Izjemna pa je tudi pri zmanjševanju celulita in utrujenosti kože.

Učinkovito v boj proti celulitu s šoto!

Najboljši tretma za vas osebno vam bodo predlagali v Medico centru Term Zreče. Pokličite na 03 575 62 70.

Pripravite si domači piling!

Zjutraj si pripravite svojo kavico, nato pa usedlino shranite in jo uporabite pri prhanju. S krožnimi gibi masirajte tiste predele, s katerih bi želeli odstraniti celulit. Po nekaj minutah masaže usedlino sperite z nekaj mlačne vode, priporočljivo pa je, da tretma zaključite z mlekom za telo.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Radi jeste dobro in domače? Privoščite si kulinarični oddih na Rogli!

Naročnik PR objave je Unitur d.o.o.