Na sceni je nov par, ki se (zaenkrat) ne želi izpostavljati v javnosti. Igralka Demi Moore naj bi se ogrela za kar 30 let mlajšega Nicka Jonasa, nekdanjega člana zasedbe Jonas Brothers.

Nick Jonas ni prvi mlajši fant 55-letne igralke Demi Moore (foto: instagram).

Odkar se je Demi leta 2013 razšla s svojim takratnim možem Ashtonom Kutcherjem, so igralko še večkrat romantično povezovali z mlajšimi moškimi, med katerimi je bil tudi 31-letni glasbenik Sean Friday. Tuji mediji pa ta teden poročajo, da naj bi bil nov fant postavne 55-letne igralke šele 25-letni Nick Jonas.

Predstavila naj bi ju celo njena hčerka Rumer Willis. “Rumer ve, da Demi privlačijo mlajši moški in ker je Nick samski in ima kar nekaj izkušenj s starejšimi ženskami, se ji je zdelo, da bi se najbrž ujela,” je za Times Now še povedal  vir iz bližine igralke.

https://www.instagram.com/p/Bdd0UCpF_xy/?hl=en&taken-by=nickjonas

Nick in Demi naj bi za skrivna srečanja uporabljala stanovanje skupnega prijatelja v Los Angelesu, saj ne želita razkriti svojega razmerja. In čeprav je Nick mlajši od 2 igralkinih hčerk, Rumer (29) in Scout (26) ter samo 2 leti starejši od najmlajše Tallulah (23), se bo romanca morda nadaljevala. Tudi Nick, kot je videti, raje pogleda za starejšimi ženskami, saj se je v preteklosti dobival s 33-letno Delto Goodrem in 38-letno igralko Kate Hudson.

 

Še druge slavne pare z veliko razliko v letih si oglej TUKAJ!