Ljubiteljice lepotne znamke CATRICE, pozor!

4. aprila na prodajne police prihaja nova omejena kolekcija „lala Berlin”, ki je rezultat sodelovanja mednarodno priznane modne znamke z istim imenom.

Trend izdelki, ki nudijo holografske efekte, da ustvarijo poseben sijaj, so bili narejeni v sodelovanju z berlinsko oblikovalko Leylo Piedayesh in se odlično skladajo z njeno pomladno/poletno kolekcijo.

NAJ SE SVETI …

GLOS ZA USTNICE

Dva glosa za ustnice, dva efekta – v svetlem C01 Cosmic Babe in temnem C02 Cosmic Night odtenku: za intenziven, gladek inholografski izgled, ju nanesite samostojno ali preko šminke.

Cena: 3,79

EYELINER V TRAKU

Holografski, samolepljivi eyeliner trakovi za popoln futurističen stil. Različne velikosti poščajo veliko prostora za ustvarjanje edinstvenih lepotnih lookov.

Cena: 3,29€

OSVETLJEVALEC V STIKU

Vsestranski osvetljevalec v stiku s kremno teksturo. Srednje prekrivanje za ustnice s holografskim sijajem ali individualni poudarki na očeh, ličnicah ali nad zgornjo ustnico. Na voljo v treh barvnih različicah.


Cena: 4,29€

SENČILO ZA OČI

Tri harmonična pudrasta senčila za oči z holografskim zaključkom v eni paleti. Praktična za na pot: paletka vsebuje veliko ogledalo.

Cena: 5,29€

STROBING OSVETLJEVALEC

Črn, tekoči gel primer se na koži spremeni v brezbarvno teksturo! Lahk oga uporabite tudi kot osvetljevalec – za bolj intenziven, sijoč zaključek.

Cena: 5,29€

MASKARA GLAM & DOLL ORANGE

Ustvarite videz, ki bo privabljal poglede! Najbolje prodajana maskara je sedaj na voljo vomejeni svetlo oranžni barvi. Za izjemen pogled z gostimi trepalnicami in ekstra
volumnom. Lahko jo uporabite samostojno ali kot vrhnji premaz.

Cena: 4,69€

VEČNAMENSKI ČOPIČ

Večnamenski čopič s kvalitetnimi, mehkimi in gostimi sintetičnimiščetinami. Primeren za uporabo z vsemi pudrastimi teksturami.

Cena: 4,69€

MORDA BI TE ZANIMALO TUDI …

Kako se v manj kot minuti naličiti kot Victorijin angelček, PREVERI TUKAJ!