Vrnitev v naše otroštvo: Nova kolekcija Sisterlove essence in CATRICE, Disney Princess omejena kolekcija, praznuje like Disneyjevih princes in njihove pozitivne lastnosti pod geslom “Courage To Be Kind”. Zakaj imamo tako radi Disneyjeve princese Arielo, Jasmine, Pocahontas, Belle, Mulan in Rapunzel? Ker so vedno vedele eno: biti prijazen je nova kul stvar!

Sisterlove kolekcija z essence & CATRICE

Samozavestne in pogumne na eni strani, prijazne in tople na drugi – to ni protislovje za naše Disneyjeve junakinje – to je njihova moč. Navdihujejo nas njihove lastnosti Princess in z izdelki za oči in obraz Disney Princess, čopiči in balzami za ustnice, bomo ustvarili vrhunski izgled!

essence Disney Princess paleta senčil za oči

Poglej me v oči! Zahvaljujoč 16 barvno usklajenim odtenkov od mat ali kovinskih do bleščečih tonih essence Disney Princess paletami senčil lahko ustvariš edinstven videz v svojem osebnem slogu. Visoko pigmentirana tekstura je dolgo obstojna in ima nežen vonj. Oblika in barve odtenkov so navdihnjeni z liki Disneyjevih princes: paleta Rapunzel vsebuje vijoličaste in rožnate tone, Jasmine ponuja lila in taupe odtenke, Mulan pa v terakoti in rdeče-rjavi barvi.

CATRICE Disney Princess paleta senčil za oči

Pokaži svojo osebnost! Palete senčil Disney Princess so navdihnjene z edinstvenimi osebnostmi Disneyjevih princes Ariele, Belle in Pocahontas. 18 visoko pigmentiranih
odtenkov v mat ali kovinskih do bleščečih barvah je dolgo obstojnih in imajo prijeten,
nežen vonj. Barvne sheme temeljijo na individualnih lastnostih vsakega lika Disneyjeve princese: Ariela je na voljo v rdečih, modrih in roza odtenkih, Belle v rumenih, modrih in zlatih in Pocahontas v jagodičastih in rjavih odtenkih.

essence Disney Princess vlažilni obliž za oči

Dodatna negovalna spodbuda za sproščene oči: vlažilni obliži za oči zagotavljajo vlago do 24 ur in sijočo, svežo kožo okoli oči. Vsaka škatla vsebuje tri obliže za oči. Vsaka različica je dodatno obogatena z drugo ključno sestavino: obliži za oči Rapunzel v zlatem holografskem dizajnu kožo negujejo z izvlečkom cvetov hibiskusa. Obliži za oči Jasmine imajo modri holografski dizajn in so obogateni s kofeinom. Obliži za oči Mulan imajo oranžni holografski videz in vsebujejo izvleček češnjevih cvetov.

CATRICE Disney Princess balzam za ustnice

Sanjaš o poljubu prave ljubezni? Disneyjeve princese ne samo sanjajo, temveč svojo usodo vzamejo v svoje roke! Balzami za ustnice v omejeni kolekciji Disney Princess negujejo in vlažijo ustnice. Kremasta tekstura je prijetna, ima vonj vanilije in zagotavlja mehke, gladke ustnice. Svetli odtenki – rose nude za Ariel, vijoličasti za Belle in rdečkasto rjavi za Pocahontas – ponujajo subtilen pridih barve in naravno sijoč zaključek. Balzami za ustnice so na voljo v elegantn 3D-zasnovi z diamantnim učinkom.

Celotna kolekcija je dostopna na: www.licila.si