Jennifer Lopez se podaja na novo poslovno pot. Skupaj s priznano poljsko blagovno znamko Inglot Cosmetics. 70 izdelkov, ki jih je zanje skreirala pevka, bo na voljo 26. aprila.

Priznana pevka se je potem, ko je vrsto let sodelovala s priznano blagovno znamko L’Oréal, pri kateri je lansirala svoje dišave Glow, odločila, da bo za poljsko kozmetično znamko Inglot Cosmetics lansirala ličila s svojim podpisom.

To je nekaj, kar sem si želela že dlje časa,” je za Women’s Wear Daily povedala Lopezova. “Linija ličil se je zdela kot naravni korak naprej, saj ljudje vedno sprašujejo o izdelkih, ki jih uporabljam in kako dosežem tako sijočo kožo.

Nova kolekcija, ki bo imela kar 70 kosov, bo na trg prinesla senčila za oči, bronzerje, šminke, rdečila, maskare in pudre. Celotna kolekcija je v kožnih, zlatih in bleščičastih odtenkih. “Resnično sem želel, da je kolekcija reprezentacija tega, kar bi sama uporabljala, od barv do kakovosti. Zelo pomembna mi je bila tudi cenovna dostopnost, zato sem se odločila sodelovati z Inglotom. Skupaj lahko ustvarimo odlične izdelke, ki so cenovno dostopni večini.

Kolekcija bo na voljo od 26. aprila na spletnih straneh inglotusa.com in jenniferlopezinglot.com. Upajmo, da dostavljajo tudi v k nam!