Na vratu je zelo tanka in občutljiva koža, zato ji posvetite enako nego kot obrazu.

Številni lepotni nasveti opozarjajo, da je koža na vratu in dekolteju tanka in občutljiva, zato ji je treba posvetiti enako pozornosti in intenzivno vlažilno nego kot na obrazu. Prve gubice se namreč ne pojavijo samo okrog oči in ustnic, temveč tudi na vratu, ki je tako lahko prvi kazalnik let. Zakrijte jih z redno nego!

Škodljivo sonce

V poletnih mesecih nosimo odprte majice in obleke, zato sta vrat in dekolte še posebno izpostavljena. Tako kot na obraz nanesete kremo z zaščitnim faktorjem, ne pozabite niti na ta občutljiv predel. Koža vam bo zelo hvaležna.

Vlaženje

Leta se takoj poznajo tudi na vratu in dekolteju, zato po vsakem prhanju in umivanju obraza uporabite intenzivno vlažilno kremo tudi na predelu pod čeljustjo. Pred tem lahko z nežnimi gibi sčistite kožo na vratu tudi z vlažilnim tonikom in nato nežno nanesete vlažilno nego. S prsti potujte od dekolteja proti vratu navzgor, da spodbudite prekrvavitev. Na vratu nanesite kremo navzgor in proti zadnjemu delu vratu, tako boste učvrstili kožo in preprečili prehitro povešenje kože.

Uporabljajte nežne izdelke

Koža na vratu in dekolteju je tanjša, nežnejša in občutljivejša kot drugod na telesu, zato ne uporabljajte agresivnih izdelkov, ampak nežne, najboljše naravne in za občutljivo kožo. Ta bo zasijala in postala bolj gladka.

Write A Comment