Kot poroča revija In Touch, naj bi se Khloe Kardashian odločila, da je po 14. sezonah zanjo konec s snemanjem resničnostne serije Keeping up with the Kardashians.

Foto: @khloekardashian, Instagram

Vir iz bližine 33-letne Khloe Kardashian, ki bo vsak čas prvič postala mamica, je za revijo In Touch povedal, da naj bi Khloe zaključila z resničnostno serijo, zaradi katere je sicer tudi zaslovela: “Khloe je pripravljena na prvo mesto postaviti družino. Snemanje šova je služba, ki zahteva veliko časa, prav tako pa vključuje neprestano snemanje od jutra do večera. Po 10 letih je pripravljena na spremembo.”

https://www.instagram.com/p/Bgyeocoh7Oh/?taken-by=khloekardashian

Na to odločitev pa naj bi vplival tudi njen partner Tristan Thompson, ki sicer že ima enega otroka iz prejšnjega razmerja. “Naveličana je zveze na daljavo in želi si biti ob njem v Clevelandu. Poleg tega pa mu tudi ne zaupa 100 %. Tristan je svoje bivše dekle, s katerim ima enoletnega sina Princa zapustil med nosečnostjo in Khloe se včasih boji, da bi to naredil tudi njej. Prav tako pa ga ženske pogosto osvajajo kar pred njo,” še dodaja vir.

https://www.instagram.com/p/BddgFD1FL1b/?taken-by=khloekardashian

Mamadžerka Kris Jenner naj bi bila zaradi odločitve njene hčere razburjena, saj se boji, da bo gledanost KUWTK po odhodu Khloe upadla. Da nadaljuje s snemanjem, pa si želita tudi njeni starejši sestri  Korunety in Kim Kardashian. A zvezdnica naj bi bila odločena, da se poslavlja od šova. Vir je ob tem še dodal: “Khloe je Kris že povedala, da je to njeno življenje in da lahko počne, kar želi.” Kardashianovi novice sicer še niso uradno potrdili ali zavrnili.

https://www.instagram.com/p/BgrYUCYlHxq/?taken-by=kimkardashian

VAU! OGLEJ si še fotografije s čudovite zabave za dojenčka Khloe Kardashian!

MORDA BI TE ZANIMALO TUDI …

Toliko člani družine Kardashian zaslužijo s snemanjem KUWTK!