Kylie Jenner je na Snapchatu objavila ljubke fotografije in videoposnetke, na katerih na terasi uživa s svojo skoraj 3-mesečno hčerko Stormi.

Najmlajša v klanu Kardashian-Jenner si ne more pomagati, da ne bi delila svoje sreče. Kraljica družbenih omrežij je svoje oboževalce tako ponovno razveselila z novimi fotografijami in videoposnetki male Stormi. S hčerko si je privoščila crkljanje na terasi ob svoji hiši ter ponovno izpostavila, kako ljubke so roke njene dojenčice. Na videoposnetku, na katerem ji Stormi počiva na prsih, je zapisala: “Moj vesel otročiček.”

https://www.instagram.com/p/Bh7iuUel3-C/?taken-by=kyliesnapchat

Naslednji teden bo Stormi stara 3 mesece, kot kaže pa se Kylie odlično znajde v materinski vlogi in v njej tudi zelo uživa. Ob tem sicer ni popolnoma pozabila nase in partnerja Travisa Scotta, s katerim se nemalokrat odpravita na zanimive zmenke. Najbolj slavna dvajsetletnica pa ni izpustila niti festivala Coachella, kjer je navdušila s svojimi dolgimi pink lasmi. Kako je bila videti in katera Slovenka se je prav tako udeležila priljubljenega festivala, PREVERI TUKAJ!

https://www.instagram.com/p/Bh7TggKF-yv/?taken-by=kyliesnapchat

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TUKAJ PREVERI, zakaj so tudi lepotni kirurgi prepričani, da si je Kendall Jenner dala povečati ustnice.