Za vse ljubitelje turške serija Mama na Planet TV že 1. maja prihaja nova serija istih ustvarjalcev – Ženska. Turška uspešnica prinaša čustveno zgodbo mlade mame, katere življenje so zaznamovale izgube.

Na Planet TV prihaja nova turška serija Ženska (foto: Planet TV).

Po Mami, ki je s svojo iskreno zgodbo in odlično igro navdušila slovensko občinstvo, prihaja na Planet TV nova uspešnica istih ustvarjalcev, turška serija Ženska, ki bo na sporedu od torka do petka ob 20. uri. Čustvena serija govori o mladi vdovi Bahar, mami dveh otrok. Že v otroštvu je izgubila mamo, kasneje pa še babico in očeta. Osamljena Bahar spozna Sarpa, v katerega se zaljubi, a po nekaj letih skupne sreče Bahar ovdovi in ostane sama z dvema majhnima otrokoma.

Otroka sta zdaj edino, kar jo ohranja pri življenju, ob vseh izzivih, s katerimi se sooča, pa ji je v največjo oporo ljubezen do pokojnega moža, s katerim se še vedno pogovarja o vseh težavah in se spominja trenutkov, ki sta jih preživela skupaj. A zavoljo sreče svojih otrok se je odrekla svojemu življenju in tudi svoji ženskosti.

Ko se po mnogih letih v njeno življenje ponovno vrne njena mama, se mora Bahar soočiti s svojo preteklostjo in spozna, da morda ni bila povsem takšna, kot se je spominja. V seriji spremljamo zgodbe več žensk, ki si včasih med seboj pomagajo, spet drugič mečejo polena pod noge. Gre za zgodbe o njihovih ljubeznih, željah in borbah.

V glavni vlogi Bahar igra priljubljena turška igralka Özge Özpirinçci, ki se je šolala tudi na sloviti igralski šoli Lee Strasberg Institute v New Yorku, prav posebno noto pa seriji dodata tudi dva odlična otroška igralca, ki igrata njena otroka, sedemletno hčerko in štiriletnega sinka (Kubra Suzgun in Ali Semi Sefil).

Ženska bo prvič na sporedu že v torek, 1. maja, ob 20. uri na Planet TV, spodaj pa si oglejte še napovednik.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Po Milijonarju na POP TV prihaja nov kviz. Kako se lahko prijaviš, PREVERI TUKAJ!