L’OCCITANOVA nova kolekcija Sveži češnjevi cvetovi, ki bo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini loccitane.si v omejeni izdaji na voljo od 6. februarja, je lahkotna kot vetrič, sladka kot sončni žarek in nežna kot češnjev cvet. V njej je izvleček iz sočnih višenj iz Luberona združen s cvetno vodico svežih višnjevih cvetov.

Vstopite v svet, kjer pomlad ni le letni čas, temveč tudi občutje …

Eau de Toilette Cerisier Eau Fraîche, 50 ml

Cvetoče češnjevo drevo kot v sanjah sega proti nebu. Listi in cvetovi se stikajo in prepletajo v sveže, odlične, prefinjene vzorce … Ta osupljivi prizor je bil navdih za L’OCCITANOVO najnovejšo svežo cvetno dišavo Eau de Toilette Cerisier Eau Fraîche, katere nežne zelene note razkrivajo očarljiv sijaj najlepših pomladnih cvetov. Dišava se odpre z dražestno svežino, zaznamovano s češnjevimi cvetovi, ki se prepletajo s svežimi zelenimi notami, nato pa razkrije svoje srce iz belega jasmina, potonike in heliotropa na subtilni lesni osnovi.

Cena: 39,70 €

Gel za prhanje Sveži češnjevi cvetovi, 250 ml

Cvetoče češnjevo drevo kot v sanjah sega proti nebu. Listi in cvetovi se stikajo in prepletajo v sveže, odlične, prefinjene vzorce … Ta osupljivi prizor je bil navdih za L’OCCITANOV najnovejši Gel za prhanje Sveži češnjevi cvetovi. Peneči se gel nežno očisti kožo in jo ovije z mehko cvetno dišavo, v kateri se prepletajo subtilne zelene note.

Cena: 15,30 €             Na voljo tudi v potovalni embalaži – 75 ml (cena 5,60 €).

Lepotilno mleko za telo Sveži češnjevi cvetovi, 250 ml

Cvetoče češnjevo drevo kot v sanjah sega proti nebu. Listi in cvetovi se stikajo in prepletajo v sveže, odlične, prefinjene vzorce … Ta osupljivi prizor je bil navdih za L’OCCITANOVO najnovejše Lepotilno mleko za telo Sveži češnjevi cvetovi. Žametno mleko za telo zmehča kožo in jo ovije z mehko cvetno dišavo, v kateri se prepletajo subtilne zelene note. Obogateno je s karitejevim maslom, ki pomaga nahraniti in navlažiti kožo.

Cena: 24,40 €                   Na voljo tudi v potovalni embalaži – 75 ml (cena 8,60 €).

Krema za roke Sveži češnjevi cvetovi, 30 ml

Cvetoče češnjevo drevo kot v sanjah sega proti nebu. Listi in cvetovi se stikajo in prepletajo v sveže, odlične, prefinjene vzorce … Ta osupljivi prizor je bil navdih za L’OCCITANOVO najnovejšo Kremo za roke Sveži češnjevi cvetovi. Krema, obogatena s karitejevim maslom, pomaga nahraniti in zaščititi roke, kožo pa zmehča in ovije z mehko cvetno dišavo, v kateri se prepletajo subtilne zelene note.

Cena: 8,10 €

 

TUKAJ preverite še, kako svojo kožo zaščititi pred zimo.