Odpraviti se na sprehod v obdobju pred otrokom pomeni nekaj sproščujočega v stilu “samo obujem se in grem”, kasneje pa ta preprost ritual preraste v cel proces.

In da ne bi slučajno kaj pozabili, seveda ….

Kaj je tisto, kar zares pride prav na poti z dojenčkom ali malčkom?

Vsak starš ve, da mini dizajnerska torbica ob otroku odpade. Prvič zato, ker bo slej kot prej popackana in drugič,  ker vanjo seveda ne boste spravili vsega, kar potrebujete na poti. Plenice, flaška, duda, dodatna oblačila v primeru ‘nesreče’, hrana, robčki, mokri robčki, vaše stvari in še bi lahko naštevali. Mamica na poti torej potrebuje VELIKO torbo, ker ima pač veliko stvari. Prav zato se je kot izredno praktična izkazala tudi košara za voziček, v katero lahko spravite stvari, ki jih pogosteje potrebujete pri roki. Denimo flaško, denarnico, telefon in sadje.

Na tretjem mestu obvezne opreme mame na poti je nedvomno priponka za dudo. Duda je namreč najpogosteje izgubljen predmet in če smo iskreni, se brez problema izgubi že v večji torbi. Da otroku duda ne bi neprestano padala na tla (in da se vi ne bi rabili vsakih 5 minut skloniti), je priponka za dudo, ki se lahko opere v pralnem stroju, pač zakon!

Za slednjo se je znašla steklenička, ki se ne more politi. Ker saj vste, kjer so otroci, je ponavadi vse polito. To opaža tudi veliko natakarjev, ki se mamic in tone umazanih vlažilnih robčkov ne razveselijo tako kot utrujene mame dobre kavice. Tako pač je in zato je Twistshake steklenička, ki se ne bo polila niti med vožnjo, nepogrešljiva. Je zelo preprosta in varna za uporabo (BPA free), predvsem pa enostavna za čiščenje. V kompletu boste prejeli stekleničko Twistshake s pokrovčkom, mrežico in cucljem S ter posodico za shranjevanje s pokrovčkom.

Ker le kdo si želi poleg kupa umazanih oblačil še umazan avto? 😛

Za tiste, katerih dojenčki niso ravno ljubitelji vozičkanja, je ‘must have’ izdelek nosilka. Če jih boste z nošenjem, preko katerega se z otrokom, ki posluša vaše bitje srca, tudi povežete, umirili in ob tem ne bo trpela vaša hrbtenica, je podobno, kot bi zadeli na lotu.

Za varnost v avtu je dobro imeti tudi vzvratno ogledalo, da lahko preverite, ali je z otrokom, ki je v jajčki ali avtosedežu narobe obrnjen, vse vredu. Da bo potovanje tudi čim krajše, pa bo poskrbel zložljiv vozček, ki se zares očitno zmanjša. Poglejte denimo ta model od Nikimotion, ki je izdelan iz okolju prijaznih materialov in hkrati izjemno lahek.

Foto: Polna Kahlica

No, pa da ne pozabimo še nekaj pomembnih dejstveh. Mama na poti potrebuje tudi veliko potrpljenja, pogosto je primorana hitro iskati rešitve in prej, kot bo ugotovila, da bo vedno nekaj pozabila doma, ali da bo pogosto šlo kaj narobe, prej bo začela uživati v potovanjih z njenim sončkom ali sončico!

NE PREZRITE

P.S.: Vse, kar potrebuje mami na poti, najdete tudi v spletni trgovinici Polna Kahlica, v kateri imate s kodo VIBE kar 10 % POPUST na CELOTEN NAKUP!

 

Naročnik PR objave je Polna Kahlica