Plaža. Vse, kar potrebuješ, so kopalke in krema za sončenje. No, razen, če si mama. V tem primeru je seznam nekoliko daljši … ?☀?

Da mama sploh pride do plaže z vsem, kar potrebuje za malčka, mora stvari nekam pospraviti, zato je številka ena na seznamu VELIKA torba. Saj veste – za brisačo, kopalke, plavalne pleničke, kremo za obraz in telo pa pokrivalo ter igračke … Nas je še posebej navdušila prostorna torba Kidzroom z več majhnimi žepki v notranjosti, v katere boste lahko pospravili malčkove stvari. Poleg tega je iz zelo kakovostnega umetnega usnja, zaradi česar je tudi bolj odporna, poleg ročajev pa ima še dodaten naramni pas, ker včasih pač mama nima niti ene proste roke.

Prostorna torba Kidzroom, Polna Kahlica.

V kolikor je vaš malček že nekoliko večji, si lahko nekaj stvari, recimo rokavčke, nese tudi sam. Blagovna znamka Kidzroom ima v ponudbi tudi simpatičen otroški nahrbtnik, ki vašega otroka ne bo preveč obremenil, hkrati pa se bo počutil pomembnega, da tudi on pomaga.

Otroški nahrbtnik Kidzroom, Polna Kahlica.

Seveda poleg kreme za sončenje in ustreznega pokrivala, ki sta res OBVEZNA oprema vsake mame na morju, ne smemo pozabiti tudi na malico. Da se le-ta v vročini ne bo pokvarila, pa je kot nalašč 3SPORTUS izolacijska torbica za malico, ki poskrbi, da hrana svojo temperaturo obdrži kar nekaj ur.

3SPORTUS izolacijska torbica za malico, Polna Kahlica.

Na morju vam bo prišel prav tudi nov krožnik znamke Twistshake, na katerega lahko enostavno namestite priložen pokrov in tako hrano shranite ali nesete pot. Krožnik je ločen na tri predele, tako da se hrana ne pomeša in je prenašanje le-te še enostavnejše. Zahvaljujoč novi funkciji Twistclick pa lahko celo zložite dve ali več skodelic in krožničkov hkrati!

Twistshake deljeni krožnik, Polna Kahlica.

Poleg krožnika vaš malček potrebuje tudi stekleničko, ki naj bo vedno polna in pri roki ter seveda pribor. Twistshake je razvil takšnega, ki se popolnoma prilega globokim posodicam za hrano. Žličke imajo pameten rob na koncu ročaja, da ne pristanejo v hrani, zato lahko brez dvoma trdimo, da gre za popoln pripomoček za učenje hranjenja! V kolikor vašega malčka ne želite preoblačiti večkrat, kot je le-to potrebno, pa ne pozabite še slinčka.

Twistshake stekleničke, Polna Kahlica.

Še ena dobra ideja, kaj vzeti na plažo z malčkom, v kolikor si želite tudi vi te trenutke preživeti čim bolj sproščeno, je BAMBAM grizalo, ki omili bolečino rastočih zobkov. Seveda pa ne smemo pozabiti tudi na igračke, saj je konec koncev namen oddiha ob morju, da našemu otroku pričaramo kar se da prijetne počitnice, ki se jih sicer morda ne bo spominjal, gotovo pa jih bo za vedno nosil v srčku. ❤

Račja družinica Kawan, Polna Kahlica.

NE PREZRITE

P.S.: Vse, kar potrebuje mama na plaži, najdete v spletni trgovinici Polna Kahlica, v kateri imate s kodo VIBE kar 10 % POPUST na CELOTEN NAKUP!

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TO JE VSE, kar potrebuje mama na poti.

Naročnik PR objave je Polna Kahlica