Švedsko modno podjetje H&M je te dni lansiralo svojo prvo poročno kolekcijo, ki jo sestavljajo štiri različne poročne obleke in vrsta krasnih oblek za poročne priče, družice in poročne gostje.

Poročna obleka je za vsako bodočo nevesto zelo pomemben del prihajajoče obleke. A cene se gibljejo tudi okoli več tisoč evrov, zato so lahko bodoče neveste vesele ob novici, da se vse več cenovno dostopnih modnih podjetij odloča za poročne kolekcije. Po French Connection, Whistles, Oasis in Monsoon, se je poročni paradi pridružil tudi švedski gigant H&M.

V novi poročni kolekciji so predstavili poročne obleke in obleke za družice za prihajajočo pomlad in poletje. Obleke so preproste in v koraku z modnimi zapovedmi.

V poročni kolekciji so štiri poročne obleke, vsaka s svojim stilom. Čipka, goli hrbet, kratko krilo, rokavi, boho šik z biseri, tako da se za vsako posamezno nevesto najde obleka. Cene se gibljejo od 99 evrov do 199 evrov, kar je deifinitivno prijazno žepu vsake bodoče neveste.

Poročna kolekcija pa ne zajema zgolj poročnih oblek, pri modnem gigantu niso pozabili niti na družice, poročne priče in ostale gostje, pa tudi tiste najmlajše. Predstavili so kar nekaj oblek in hlačnih kostimov, ki so v odtenkih roza, svetlo modre, rdeče in črne, vmes pa se najde tudi cvetlični vzorec.