To jesen bodo vsi obuti v adidas Originals. V edinstvene ZX 2K BOOST, ki so najmehkejši od vseh in ostajajo najbolj inovativen predstavnik linije že več kot 30. let. Barvna paleta bo navdušila tudi tiste, ki sicer raje posežejo po bolj preprostih kombinacijah, saj je dizajn tako izjemno estetsko drugačen, da vas ne bodo pustili ravnodušnih. To jesen si dovolite biti ustvarjalni in modni ter hkrati nekonvencionalni.

Adidas ZX je veliko več kot udobna obutev, saj je z robustno kombinacijo tekaške tehnologije in sodobne estetike eden najbolj progresivnih modelov modne družine adidas Originals. Dizajn zaznamujejo osupljivost, nesmiselnost in drugačnost, inovativna izdelava pa med nošenjem prinaša »nenavadno zadovoljujoč« občutek. Zgornji del čevlja je izdelan iz inženirske mreže, obdelane z varjenimi plastmi in brezjezično konstrukcijo, ki zagotavlja udobno prileganje gležnju. Rezultat uporabe naprednih tehnologij in materialov pa je zagotovo doseganje največjega udobja in občutka zadovoljstva vsakega, ki obuje copat.


Novi modeli copat, so zdaj na voljo tudi v Sloveniji. In v vaš vsakdan bodo vnesli drzno igrivost in inovativnost. Dizajn serije ZX se že od leta 1984 uvršča v sam vrh oblikovanja modnih copat, ki jih navdihujejo tekaški modeli, s pridihom preteklosti pa zdaj z njimi v prihodnost korakajo tudi slovenski modni in lifestyle vplivneži, kot sta Gaja Prestor ter Nika Krmec, pevec David Amaro, akrobata Flipping Art in svetovno znana plesalca ter koreografa EZ Twins.

V jesenski sezoni adidas Originals prinaša ZX 2K BOOST v zanimivih ombre barvnih paletah. Ženski model ima bel mrežasti zgornji del z barvnim podplatom, ki se iz prstov prelije iz živo roza v modro barvo, podplat na moškem modelu pa iz modre v živo rdečo barvo.

Stisnite, obujte in občutite – ZX še nikoli ni bil tako udoben in zadovoljujoč. Copati adidas ZX 2K BOOST so v izjemno omejenih količinah na voljo v trgovinah Buzz in The Athlete’s Foot.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Kaj je boljše: tekalna steza ali eliptični trenažer?