Najlepše barve za ljubitelje življenja

Ljubitelje življenja, ki cenijo čisto, zeleno okolje, zdravje ter naravne materiale, v podjetju Skaza  razveseljujejo s prav posebno, omejeno linijo kozarčkov Viva 2.0, Love2Life.

Foto: Skaza

»Izdelano iz sladkornega trsa, z ljubeznijo do življenja«

Ljubite življenje. S sporočilom spodbujajo vse, naj v skrbi za naš planet kupujejo ozaveščeno in se odrečejo škodljivi plastiki za enkratno uporabo.  Lončki Viva 2.0 so narejeni v štirih, novih, čudovitih, pastelnih barvah, povezanih z enotnim sporočilom »Izdelano iz sladkornega trsa, z ljubeznijo do življenja«.

Vsaki barvni liniji so dodana prav posebna, motivacijska sporočila. Roza spodbuja, da zacvetimo v vsej svoji lepoti. Z rumeno sami postanemo sonce, ki povsod žari s svojo svetlobo. Modra vabi, da kot ptice svobodno poletimo. Zelena kliče, da zasadimo v življenju tisto, kar bo obrodilo sadove.  Posebno pozornost so namenili tudi ekološki embalaži. Vsak ovitek nosi eno od sporočil in novo vrednost – v skrbi za čistejši planet ga boste lahko uporabljali tudi kot knjižno kazalo.

TUKAJ lahko izbereš svoje sporočilce in najljubšo pastelno barvo!

Foto: Skaza
Naročnik PR objave je Plastika Skaza d.o.o.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

Popestrite svojo kopalnico z zelenimi rastlinami!

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.