Vaše kreme, zobne paste ali druge kreme, je slej kot prej enkrat konec. Se vsakič nekoliko razjezite, ker veste, da ste v embalaži pustili še vsaj nekaj izdelka, ki bi lahko, če bi bila embalaža drugače narejena, tudi porabili? Nivea sedaj predstavlja revolucionarno embalažo, ki se praktično zvije, da izdelek porabimo do zadnje kapljice. Genialno!

Dandanes smo vsi nekoliko bolj trajnostno naravni in stremimo k odločitvam, ki so dobra za nas in naše okolje. Tudi blagovna znamka NIVEA se zaveda tega, zato pravijo, da sedaj kompromis med naravnim, transparentnim in trajnostnim več ni potreben.

Naravne in sveže sestavine, odgovoren in trajnosten življenjski slog ter veliko časa, preživetega v naravi. To je nekaj, čemur je dobro slediti tudi, ko gre za nego kože. Nova linija treh losjonov za telo NIVEA Naturally Good je tako sestavljena iz kar 98 odstotkov sestavin naravnega izvora, druga dva odstotka pa so sestavine, ki zagotavljajo varnost in stabilnost formule v skladu z najvišjimi dermatološkimi zahtevami. Negovalna formula obenem poskrbi, da je koža globinsko navlažena do 48 ur. Formule so poleg tega tudi veganske.

Revolucionarna embalaža, ki je sestavljena
iz 50 odstotkov manj plastike in se praktično zvije, da izdelek porabimo do zadnje kapljice!

In ker je naravno dobro, je treba iz izdelka izstisniti kar se da, NAJVEČ! Losjoni so na voljo v v revolucionarni, trajnostni embalaži, primerni za reciklažo. Plastenke so izdelane iz 50 odstotkov manj plastike kot trenutna embalaža losjonov NIVEA, zato so tanjše, lažje in priročnejše. Obstaja pa še ena pametna prednos, namreč na dnu plastenke je zareza, ki jo lahko rahlo stisnemo skupaj, da dno dobi obliko tube. Zdaj lahko plastenko zvijemo od dna proti vrhu. Ta mehanizem nam olajša stiskanje in zvijanje plastenke vse do zadnje kapljice izdelka.

In ne skrbite: tanjša plastenka je lahko kos udarcem tako kot konvencionalna embalaža, v smetnjaku pa zasede manj prostora.

Losjon lahko izberete glede na vaš tip kože, normalna do suha koža, suha do zelo suha koža in suha koža. Losjoni se ponašajo z izjemnimi sestavinami, kot so aloe vera, oves in avokado, ki bodo vašo kožo nahranili in ji povrnili svežino in sijaj.

NIVEA Naturally Good Aloe Vera losjon za telo

Losjon za telo NIVEA Naturally Good Aloe Vera za normalno do suho kožo vsebuje aloe vero in ima svež, rosno zelen vonj z iskrivimi cvetličnimi notami. Negovalna formula, navdahnjena z naravo, kožo globinsko navlaži in preprečuje njeno izsuševanje.

NIVEA Naturally Good Oves losjon za telo

Losjon za telo NIVEA Naturally Good Oves za suho do zelo suho kožo je blagodejen in obenem čudovito svež. Vsebuje mehke mlečne akorde in pudrasto noto. Negovalna formula, navdahnjena z naravo, kožo pomiri, jo globinsko nahrani in navlaži ter preprečuje njeno izsuševanje.

NIVEA Naturally Good Natural Avokado losjon za telo

Losjon za telo NIVEA Naturally Good Avokado za suho kožo združuje kremast odtenek z lahkotno svežino in nežno zeleno noto. Zelo suhi koži avokado omogoča izdatno vlaženje in jo razvaja.

MORDA VAS ZANIMA TUDI

DIY: Doma si pričarajte odličen vonj po jeseni