Ali tudi ti že od nekdaj prisegaš na kozmetiko NIVEA? Kljub temu da ostaja zvesta tradiciji, nas blagovna znamka NIVEA nenehno preseneča z novimi izdelki. Peveri, kateri trije so v zadnjem času najbolj navdušili naše uredništvo!

 

 1-minutna maska za obraz

NIVEA Urban Detox Moisturise

NIVEA Urban Detox Moisturise maska pogasi žejo izsušene kože v samo eni minuti. Njena hladilna formula odstrani okoljske stresne dejavnike, razstrupi kožo in z nje odstrani okoljsko umazanijo, olje in nečistoče. Obenem osvežilna tekstura s hialuronsko kislino in zelenim čajem zagotavlja intenzivno vlago in koži podari sijoč, enakomeren ten ter dolgotrajen občutek negovanosti.

Gel za tuširanje

NIVEA Love Sunshine


Značilna in dobro znana dišava zaščite NIVEA SUN je že leta vrhunski poletni vonj – toda na voljo je bila žal samo ob nanosu zaščite pred soncem. NIVEA je zdaj ustvarila doživetje tuširanja, ki vas takoj ponese nazaj v poletne dni!  Tekstura NIVEA Love Sunshine gela za tuširanje nežno očisti kožo in poskrbi za občutek svežine. Formula z alojo je lahka in negovalna. Skupaj z edinstvenim vonjem poletja nudi blagodejne trenutke sprostitve pod tušem tako za kožo kot za čute. NIVEA Love Sunshine gel za tuširanje je odličen spremljevalec tudi na dopustu, saj s kože odstrani pesek, klor in slano vodo.

Oljni losjon

NIVEA Orange Blossom & Avocado Oil

Olja za telo in izdelki, ki vsebujejo olje, so velik trend na trgu izdelkov za nego kože. Razlog za to je lahko razumljiv: ženske obožujejo občutek in nego, ki jo takšni izdelki nudijo koži. Toda prav tako lahko razumljivo je, česa mnoge ženske pri teh izdelkih ne marajo: mastnega občutka, ki ostane na koži, in počasnega vpijanja, ki sta pogosto povezana z olji za telo in izdelki, ki vsebujejo olje. NIVEA je temu naredila konec z novim NIVEA Orange Blossom & Avocado Oil oljnim losjonom. Novi izdelek združuje svež in moden vonj pomarančnih cvetov ter dragoceno avokadovo olje. Izdelek dopolnjuje obstoječo linijo NIVEA oljnih losjonov za telo – linija pomaga kožo oskrbeti z blagodejno nego olj v formuli losjona, ki se hitro vpije.

NAGRADNA IGRA

Dobitnica NIVEA izdelka po želji je:

MARTINA BUČAR

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TUKAJ boste izvedeli, koliko kalorij porabimo pri posamezni športni aktivnosti.