Glina je starodavno sredstvo, ki se že stoletja uporablja v lepotnih negovalnih izdelkih.

NIVEA je ena od prvih blagovnih znamk, ki je naravno pridobljeno glino uporabila v formuli gelov za tuširanje NIVEA Clay Fresh. Kožo očistijo, a je ne izsušijo, naredijo jo čudovito mehko.

FOTO: Beiersdorf

Globinski čistilni učinek in žametna nega

Geli za tuširanje NIVEA Clay Fresh z naravno glino imajo zanesljiv globinski čistilni učinek, saj vsebuje njihova formula kot glavno sestavino že stoletja cenjeno glino naravnega izvora. Ta zagotavlja popolno ravnovesje čiščenja, svežine in nege. Vse tri različice NIVEA Clay Fresh gelov za tuširanje z naravno glino brez truda očistijo kožo, ne da bi jo izsušile, in jo obenem naredijo žametno mehko.

FOTO: Beiersdorf

Sodobna različica preizkušene sestavine

Glina je mehka in prahu podobna snov, ki se šele ob stiku z vodo spremeni v pasto. V novih gelih za tuširanje je NIVEA uporabila belo kaolinsko glino, ki je še posebej blaga. Formule, ki ne izsušijo kože, se spremenijo v čistilno peno in za seboj pustijo občutek čiste kože. Rezultat je gladka, čista in žametno mehka koža.

Tri omamne dišave

Pri dišavah se NIVEA zanaša na vonje narave. Dišava Ginger & Basil vas očara z ostrimi, a čutnimi notami, dišavo Hibiscus & White Sage sestavljajo ženstvene in pudraste note, dišava Blue Agave & Lavender pa nudi popolno ravnovesje med svežino in sprostitvijo.

FOTO: Beiersdorf

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TUKAJ preverite še, kakšno pričesko ima po novem igralka Julia Roberts!