NOVO: zapeljiva dišava Betty Barclay Bohemian Romance

Ljubiteljice omamnih vonjev, pozor! Pomladne dišave Betty Barclay Bohemian Romance in pripadajoči izdelki za nego na prodajne police prihajajo konca tega meseca!

Toplo jutranje sonce obarva naravo z nežno svetlobo, veter pihlja lahkotno kot peresce preko travnika, prve spomladanske rože nežno cvetijo. Trenutek, ki ga lahko začutimo z vsemi čuti; pomlad nas začara s svojo neobremenjenostjo …

Nova dišava za ženske Betty Barclay Bohemian Romance nas spominja prav na to lahkotnost. Daleč stran od digitalnega sveta nas odpelje tja, kjer se uresniči hrepenenje po vračanju k prostemu, naravnemu življenju. Dišava, ki romantično žensko, ki brezskrbno uživa življenje, obda s svojimi cvetličnimi notami.

Bohemian Romance

Odmik od omejitev in norm v prid samouresničitve in naravnosti – to je bohemski način življenja. Ta neobičajen, prost slog življenja se v modi odraža v umetniških vzorcih, razigranih in prosto padajočih krojih ter modnih dodatkih. Dišava Betty Barclay Bohemian Romance zrcali ta trend s svojo igrivo zasnovo in nežnim vonjem ter nas očara s svojo ženstveno romantiko.

Šopek cvetličnih dišav

Kompozicija dišave se odpira z živahnim uvodom sveže mandarine, pridihom hruške in bogato sadno aromo ameriškega popra. Srčna nota predstavlja vrhunec dišave. Tu se nežen cvetlični šopek razvije iz šmarnic, jasmina in kraljice med rožami – vrtnice. Spodnja nota kompozicijo mehko ovije v kašmirjev les in beli mošus.

Zgornja nota
mandarina, ameriški poper, hruška
Srčna nota
šmarnica, vrtnica, jasmin
Spodnja nota
cedrovina, kašmirjev les, mošus

nežna – cvetlična – romantična

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TO SO NAPAKE, ki pozimi uničujejo vaše lase!

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.