NOVOST iz Melvite: kolekcija Nectar Blanc za poenoten ten

Melvita je kolekcijo Nectar Blanc, ki vas že čaka na prodajnih policah, zasnovala s kraljico belih cvetlic – zvezdasto lilijo (obmorskim pankracijem), ki razkriva sijaj vaše polti.

Ustvarila je nežne formule, ki vsebujejo več kot 95 % naravnih sestavin in pomagajo oskrbeti kožo z blagodejnimi učinkovinami za poenoten ten in polt.

Polt postane tako sijoča, kot bi bila preplavljena s svetlobo.

Zdi se, da pigmentni madeži zbledijo, ten kože postane bolj poenoten, koža pa razkrije svoj naravni sijaj.

Certificirano ekološka Pena za čiščenje obraza 2 v 1, 150 ml

Za poenotenje tena

Melvitina lahkotna Pena za čiščenje obraza 2 v 1, obogatena z izvlečkom iz obmorskega pankracija in aktivno sestavino za piling brez mikrodelcev, nežno očisti kožo ter razkrije poenoten ten. Peno lahko uporabljate na dva načina: za vsakodnevno čiščenje kože ali kot masko, ki jo enkrat tedensko nanesete na vlažno kožo. Pena je primerna za vse, ki iščejo ekološki čistilec za poenotenje tena in razjasnitev polti.

Cena: 18,80 €

Certificirano ekološki Oljni gel za čiščenje obraza, 125 ml

Obraz in oči – za poenotenje tena

Melvitin Oljni gel za čiščenje obraza, obogaten z izvlečkom iz obmorskega pankracija za poenotenje tena in oljem alojzijeve lilije, nežno, a učinkovito odstrani ličila in očisti kožo. Inovativna formula se med uporabo spremeni: na koži iz gela v olje, ob dodatku vode pa iz olja v mlečen losjon. Ekološki čistilec s kože odstrani ličila, nečistoče, vidne sledi onesnaženja in odvečni sebum.

Cena: 18,80 €

Certificirano ekološki Koncentrat za sijočo polt, 30 ml

Ciljno korekcijsko delovanje za poenotenje tena

Lilija, simbol čistosti, poleti razkrije svoje brezmadežne bele cvetove. Melvitin patentirani Koncentrat za sijočo polt je obogaten z izvlečkom iz obmorskega pankracija, oljem alojzijeve lilije in naravnim vitaminom C. Ciljno deluje na pigmentne madeže. Njegova gelasta tekstura s cvetno dišavo pomaga poenotiti ten, polt pa naredi sijočo.

Cena: 51,90 €

Certificirano ekološka Krema za sijočo polt, 40 ml

Za poenotenje tena

Melvitina patentirana Krema za sijočo polt je obogatena z izvlečkom iz obmorskega pankracija, oljem alojzijeve lilije in naravnim vitaminom C. Njena lahkotna mlečna tekstura s cvetno dišavo poenoti ten in razjasni polt.

Cena: 44,70 €

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TO JE 100 IDEJ, kako letos nalakirati svoje nohte!

Naroči se na e-novice

S prijavo soglašate, da vam enkrat mesečno pošljemo VIBE 24/7 e-novice. Vaših podatkov ne bomo delili s tretjimi osebami.