Trenutna situacija, povezana s koronavirusom, nam žal onemogoča ali zelo otežuje raziskovanje eksotičnih dežel. Na potovanja bo sicer potrebno še malo počakati, kar pa ne pomeni, da se vonjave in dišave iz Orienta, ne bi mogli odeti tudi doma.

Dogodivščine in daljne tuje dežele z navdušujočo naravo ter bogastvom vonjav, ki prevzemajo vse čute – vse to in še več boste našli, če se boste prepustili želji in se odpravili v neznano. Vaše zatočišče na Daljnem vzhodu, romantičen kotiček, kjer se naužijete miru, vse okoli vas pa lepota orientalske umetnosti, ki se ji kar ne morete upreti. Kotiček, kjer se vaša duša lahko prepusti sanjam.

Betty Barclay Oriental Bloom je dišava, ki je kot nalašč za romantične, čutne dame, željne doživetij. Obdala vas bo z ženstvenimi vonjavami in vas ponesla na dogodivščino v daljne dežele. Pravijo, da je dišava florientalska – torej cvetlična in hkrati orientalska –, saj združuje sladkobno in svežo cvetlično noto ter bogastvo toplih vonjav začimb. Skupaj nastane razigrana, romantična kompozicija, ki sicer izraža tisoč in eno občutje, vendar kljub temu ni vsiljiva.

Z Betty Barclay Oriental Bloom se boste potopili v poživljajočo svežino oaze, ki odpira vrata v florientalski svet iskrive hruške ter nežnih cvetnih lističev frezije in jasmina. Srčiko tega dišečega šopka dopolnjuje krhka, ženstvena nota magnolije, ki jo obdajata sladka, zapeljiva čarobnost brazilskega tika in pridih dobro znane arome vanilje. Orientalske cvetove pa prefinjeno zaokrožajo mehke vrste lesa in mošus.

Zgornja nota: hruška, frezija, jasmin; Srčna nota: magnolija, brazilski tik, vanilja; Spodnja nota: svetel les, mošus