Prijeten vonj ima moč, da neguje dušo, olajša vsakdanjo napetost in povzdigne raven energije. Blagodejne in negovalne učinke jutranjega prhanja ali večerne rutine pred spanjem boste našli v novih gelih za prhanje Borotalco Active, ki skupaj z že uveljavljenim, a še izboljšanim gelom Original nadgrajujejo priljubljeno družino izdelkov Borotalco.

Nanje prisega tudi vedno urejena lepotna strokovnjakinja, televizijska komentatorka in stilska ikona Nika Ambrožič Urbas.

Novi geli za prhanje Borotalco za celodnevno svežino

V hladnih in stresnih dneh se prileže prijetno topla prha, ki bo z novimi geli za prhanje iz družine Borotalco postala najljubši trenutek dneva. Štiri različice, ki kožo skrbno negujejo in spoštujejo njen naravni pH, so popolna izbira za tiste najbolj aktivne kot tudi ljubitelje bolj umirjenega življenjskega sloga. Vsebujejo posebne mikrokapsule, ki postopoma sproščajo dišavo in podaljšajo njeno obstojnost kar do 8 ur. Ker so dermatološki testirani, pa so primerni tudi za občutljivo kožo.

Nikina jutranja rutina

Tudi Nika za čiščenje in prijetno vlaženje kože najraje izbere katerega od gelov za prhanje Borotalco. Formula z bogatimi sestavinami zagotavlja mehko in gladko kožo po vsakem prhanju. “Ko sem odkrila gele za prhanje Borotalco, sem se takoj odločila, da jih preizkusim. Že njihovi dezodoranti so fantastični! Izbrala sem gel Original, ki me navdušuje z ikonskim vonjem in neverjetno gladko, svilnato teksturo. Opažam, da je moja koža po uporabi vedno mehka, lepo dišeča in negovana. Najbolj pa mi je všeč to, da gel lahko uporabljam večkrat na dan ne da bi izsušil mojo kožo. Zato je idealen tudi za dneve, ki jih posvečam treningu.”

Popoln vonj gelov za prhanje Borotalco, ki v vas prikliče spomin na prijetne dni

Ljubitelji edinstvenega vonja Borotalca boste vzljubili gel za prhanje Borotalco Original, ki zahvaljujoč izboljšani strukturi nezamenljivi vonj smukca na vaši koži ohrani dlje. Privrženci aktivnega in dinamičnega življenjskega sloga pa boste navdušeni nad linijo gelov za tuširanje Borotalco Active, ki vas bo popeljala v brezskrbne poletne dni. Borotalco Active z morsko soljo vas razvaja s čudovitim vonjem morske soli, s svežim in energičnim vonjem vas bo osvojil Borotalco Active z vonjem limete in cedre, za ljubitelje aromatičnih citrusov pa je popolna izbira Borotalco Active z mandarino in nerolijem.

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Ni je bolj romantične cvetlice od vrtnice, sedaj pri NIVEA