Sprostite telo in um s čudovitimi mandlji iz Provanse … L’OCCITANE je z neverjetnimi mandljevimi jedrci, ki jih ščiti čudovita žametna zelena lupina, zasnoval priljubljeno kolekcijo MANDELJ.

L’OCCITANE je dolgoročno zavezan pridelovalcem mandljev z juga Francije in od njih odkupuje te dragocene sadeže, s čimer v Provansi obuja že pozabljeno tradicijo. Za svoje izdelke uporablja zavržene, polomljene mandlje, ki jih ni mogoče uporabiti v slaščicah, vendar so prav tako bogati z blagodejnimi lastnostmi. Ta učinkovita naravna sestavina izboljša videz kože, saj jo učvrsti in zgladi, poleg tega pa pospeši obnavljanje kožnih celic, odpravi nepravilnosti in celo prepreči nadležne vraščene dlake!

V aprilu se kolekciji MANDELJ pridružujeta težko pričakovana šampon in balzam za lase,
kozmetični sladokusci pa se bodo razveselili Mandljevega hrustljavega muesli pilinga za telo, ki spominja na hrustljave kosmiče.

 

Na voljo v spletni trgovini www.loccitane.si od 9. aprila 2020,
v trgovinah L’OCCITANE pa ob ponovnem odprtju.

 

Šampon Mandelj
Odslej bodo tudi vaši lasje uživali v negi z legendarnim mandljem iz L’OCCITANA – in dišavo, ki je osvojila svet! Šampon Mandelj, obogaten z mandljevim oljem iz Provanse, nežno očisti lase ter jim dan za dnem pomaga povrniti prožnost in sijaj. Lasje so lahkotni, mehki in odišavljeni s slastno subtilno dišavo svežih mandljev.

Balzam za lase Mandelj
Odslej bodo tudi vaši lasje uživali v negi z legendarnim mandljem iz L’OCCITANA – in dišavo, ki je osvojila svet! Balzam za lase Mandelj, obogaten z mandljevim oljem iz Provanse, pomaga zmehčati lase, da se lažje razčešejo, ter jih nežno odišavi s slastno subtilno dišavo svežih mandljev.

Mandljev hrustljavi muesli piling za telo
Kozmetični sladokusci, pozor! Prihaja najslajši piling za telo, ki spominja na hrustljave kosmiče. L’OCCITANE predstavlja Mandljev hrustljavi muesli piling za telo, ki ga odlikuje biološko razgradljiva hrustljava formula iz rjavega sladkorja in mandljevih jedrc, prelitih z mandljevim oljem … Njegova prednost?

Sami lahko določite njegovo intenzivnost! Mešanico uporabite samostojno za intenziven piling ali pa v kombinaciji z Mandljevim oljem za prhanje, ki iz rituala ustvari razkošno doživetje. Poslovite se od odmrlih kožnih celic in manjših nepravilnosti na teksturi kože ter razkrijte svilnato gladko in prožno kožo. Vendar pazite, da ta slastni piling ne zaide na krožnik!

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Živila, za katera vam bodo hvaležni vaši lasje, nohti in koža!