»Razveseljevati otroke je res nekaj najlepšega,« je dejal Samo Lampret, lastnik papirnic Office&More, ko je včeraj predal goro barvic, ki so jih zbrali z dobrodelno akcijo Z barvicami do nasmeha.

Pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije, ki so barvice prejeli, so potrdili, da so te prišle v prave roke. Kaj ne bi! Vsi otroci radi rišejo in barvajo in prav je, da bodo najboljše barvice prišle v roke tistih otrok, ki ne živijo v izobilju.

Samo Lampret, lastnik Acron, Pika Potočnik iz Zveze prijateljev Slovenije.

V dobrodelni akciji Z barvicami do nasmeha so zbrali več kot 700 setov barvic v skupni vrednosti 9 tisoč evrov.

Projekt je bil zasnovan tako, da so kupci v katerikoli izmed papirnic Office&More po vsej Sloveniji ob vsakem nakupu enega izmed setov barvic Jolly (12 ali 24 barvic) enak set podarili otroku v stiski. Zveza prijateljev mladine Slovenije pa bo barvice podelila v okviru akcije Poštar Pavli polni šolske torbe. Prejeli jih bodo otroci, ki si kakovostnih barvic, kot so barvice Jolly, sami ne bi mogli privoščiti.

Veliko barvic, ki bodo narisali nasmeh na obrazu otrokom v stiski.

»Otrokom, ki bodo prejeli barvice, bomo narisali nasmeh na obraz in to je tisto, k čemur stremimo,« so povedali pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije in dodali: »Vsak dan srečujemo toliko zgodb, toliko različnih usod otrok, ki jim, verjamemo, lahko s skupnimi močmi pomagamo.«

Barvice Jolly.

To so začutili tudi v papirnicah Office&More in skupaj z Jollyjem priskočili na pomoč z organizacijo dobrodelne akcije Z barvicami do nasmeha. Tovrstne akcije so zelo pomembne za manj srečne otroke, omogočijo jim namreč, da se počutijo enakovredne vrstnikom. To je neprecenljiv občutek in tega se zavedajo tudi organizatorji akcije, ki jim je donacija prav tako ogrela srca.

MORDA BI VAS ZANIMALO TUDI …

TO SO IDEJE za najbolj kul družinsko fotografijo.