Praznični čas je tako poseben prav zaradi iskanja popolnega darila, da je obdarovanje že samo po sebi izraz veselja in da je misel tista, ki resnično šteje. Odkrijte čarobna darila, ki niso zgolj lepa in visokokakovostna, temveč predstavljajo tudi njegovo zavezo biotski raznovrstnosti in dobremu počutju.

Vsako umetelno zavito darilo pripoveduje zgodbo o izdelkih in njihovem potovanju iz narave do vas ter ponazarja L’OCCITANOVO zavezo sledljivosti in skrbi za biotsko raznolikost. S tem naravi omogoča, da si vzame ves čas, ki ga potrebuje, da ponudi svoje najlepše cvetove, najbolj zrele sadeže in najbolj hranilna semena. Vas pa spodbuja, da si vzamete čas za razvajanje sebe ali pa obdarite nekoga, ki vam veliko pomeni.

Podarite umirjeno lepoto narave.
Z LJUBEZNIJO, PROVANSA

PRODAJNA MESTA L’OCCITANE

LJUBLJANA: Mestni trg 7, Citypark, Aleja, Supernova Mercator Šiška, Supernova Rudnik, Nama, Maxi KRANJ: Qlandia ●BLED: Cesta svobode 10 ●MARIBOR: Europark, Gosposka ulica 11 CELJE: Citycenter ●NOVO MESTO: Qlandia ●KOPER: Čevljarska ulica 35, Planet Koper PORTOROŽ: Obala 14 b ●NOVA GORICA: Qlandia

SPLETNA TRGOVINA

www.loccitane.si

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

24 fantastičnih presenečenj vse do božiča