Kljub temu, da smo nekaj časa mislili, da poletne poroke sploh ne bodo mogoče, se je vsem bodočim mladoporočencem in svatom nasmehnila sreča in usodni ‘DA’ že čaka na svoj najlepši dan. Ste tudi vi v nabiralnik dobili kakšno povabilo, a ne veste kaj obleči? Na srečo vseh, je s.Oliver priskočil na pomoč CELOTNI družini!

Prišel je čas, ko se lahko veselijo tudi vsi bodoči mladoporočenci in vsi tisti, ki so se veselili letošnje sezone porok. Letošnje poroke bodo tako še nekoliko bolj romantične in verjetno bodo prav vsi gostje na plesišču. A verjetno se kot gostje že zdaj sprašujete: “Le kaj obleči?”

Nič skrbeti. Znamka s.Oliver Black Label je letos poskrbela za vse svate ter izdala kapsulno kolekcijo ‘So Invited’, v kateri bo našel nekaj zase prav vsak član družine.

Celotna ženska kolekcija se ponaša s čudovitimi barvami, nežno roza, mint zelena, bež, srebrna in zlata. Otroška in moška kolekcija pa žensko nadgradita še z nežno sivimi in temnimi kosi. Pri s.Oliverju so poskrbeli tudi za to, da se bodo gostje zabavali v lahkotnih oblačilih in oblikah, ki bodo prav vsem omogočili zabavo do jutranjih ur.

Izbirajte med številnimi oblekami in hlačnimi kostimi, ki jih nadgradite z modnimi dodatki ter pričarajte odličen izgled celotne družine.

MORDA VAS ZANIMA TUDI

TO so sveže poročne ideje za prihajajoče poroke!