Vsi se radi potepamo, tako doma, kot v tujini. Najbolj všeč nam je, ko lahko svojega jeklenega konjička nekje pustimo kar brezplačno, saj lahko plačilo parkirišč nanese na tak znesek, da naš izlet več ni nikakor poceni.

Storitev EasyPark že vse od leta 2001 pomaga voznikom poiskati in plačati parkirni prostor, danes je v Sloveniji, v sistem vključenih že kar 20 občin, tudi nekatere priljubljene turistične destinacije, ki jih je to poletje obiskalo veliko Slovencev. Poleg Bleda, Bovca, Pirana, Izole, Kopre ter Kranjske Gore, so v sistem vključeni še Sežana, Komen, Tolmin, Kobarid, Železniki, Škofja Loka, Tržič, Ig, Grosuplje, Novo Mesto, Velenje, Slovenj Gradec, Maribor in Ptuj.

Aplikacija je prijazna uporabnika in ga zanesljivo pripelje do izbranega parkirišča ter nudi odlično možnost, da vedno plačate toliko, kolikor časa ste na parkirišču dejansko bili parkirani. Torej le dejanske minute v zadnji uri! Kar se na koncu zelo pozna, če parkirate nekje in za več uri ali cel dan odkrivate vam neznane kotičke.

Preden se prihodnji vikend ponovno odpravite na izlet, pa preverite, kje najceneje parkirati in si raje privoščite kakšno dobro kavo!

 

MORDA VAS ZANIMA TUDI

VIKEND IDEJE: Privoščite si aktivni vikend tudi jeseni