Medtem ko modne pomladi tako rekoč ni bilo, bo modna jesen zagotovo toliko bolj zanimiva! Po tednih in mesecih udobnih domačih oblačil in copat, kar hrepenimo po stilskem videzu, ki ga nadgradimo z odličnim obuvalom. Ta jesen bo stilska, ženstvena ter klasično elegantna, a tudi nekoliko robustna in vpadljiva!

Jesensko kolekcijo čevljev v Deichmannu zaznamuje trend vpadljivih in robatih škornjev z vezalkami v rokovskem videzu. Čeprav moda postaja vse bolj ženstvena, v ospredju ostajajo robustni škornji s profiliranim podplatom, ki jih je mogoče vsestransko kombinirati tudi z nežnejšimi oblekami in krili. Nikakor vam ni treba čakati na slabo vreme, čeprav so robustni škornji oblikovani ravno za to. To jesen vas bodo navdušili raznovrstni modeli v vojaškem, delavskem, bajkerskem ali slogu mestnega šika, ki bodo z vpadljivimi kovinski detajli, kot so kovice, ušesca ali zaponke poskrbeli za rokersko ležeren videz.

Škornji v trendi jesenskih barvah od sive prek olivne do temno modre ali črne oksfordke, ki delujejo nekoliko moško, bodo elegantne rešiteljice za vsakdan. Pri bolj ženstvenih gležnjarjih in škornjih z vezalkami so se precej uveljavile priljubljene blok pete, ki omogočajo trden korak. Novi modeli balerink in salonarji v različnih odtenkih prepričujejo ljubiteljice bolj ženstvenih kosov, tistim, ki prisegajo na klasične čevlje, pa bodo pozornost pritegnili novi Chelsea škornji, pa naj bodo vsakdanji ali elegantni, z minimalno petko ali robustnim podplatom za vse vremenske razmere. Seveda ostajajo nepogrešljive tudi superge – podobno kot kavbojke so vedno moderne!

Kaj pa moda?

Hit jeseni so močno poudarjena ramena, napihnjeni rokavi, blazinice na ramenih ter prefinjeni izrezi za roke. Prav tako se velik poudarek daje na bel ovratnik, ki bo dodal kontrast k črnim zgornjim delom.

Obvezen sestavni del jesenske podobe so tudi resice, pentlje, bleščice, vrvice in usnje okrog in okrog! Trendi so tudi v prihajajoči sezoni vsestranski in primerni za vsak okus. Bistveno bolj ležeren je še en pomemben trend: „New Grunge“ – ultra moderen videz s sveže interpretiranimi vplivi 90. let – in obilico rokerskega vedenja „Vseeno mi je“ à la Nirvana. To pomeni, da se vračajo kariraste flanelaste srajce in strgane kavbojke.

MORDA VAS ZANIMA TUDI

Trgovina, ki vašega otroka obleče od glave do pet